zynp131820 Symn38 bence yaptırın benim ailemde ve daha önceki gebeliklerimde şeker çıkmamıştı bu gebeliğim de yaptırdım yükleme ve şekerim olduğunu öğrendim her hamilelik bir olmuyor yaptırmanızı öneririm ben
Unlukacar Symn38 canım beni yanlış anlamada doktorun demesiyle mi kulaktan dolma laflar ile mi karar vereceksin ben dahil bi çok kişi bunu yaptırıyor 2 dilim baklava ile eş değer yaptırmadın diyelim gebelik şekerin çıktı bebeğinde ve sende olumsuz durum oldu ozaman 2 dilim baklavamı daha zararlı olacak yoksa aksi bi durum olmasımı doktorunun dediğinin dışına çıkmamanı tavsiye ederim
Balsevgi Symn38 herkes farklı birşey söylüyor ama eğer şekeriniz var ise hamileliğiniz bilmediğiniz için tehlikeye girebilir. Ben yaptırdım pişman da değilim içim rahat etti
Kubra_kbr Symn38 ben 15.haftadayım daha yaptırmadım ama arkadaşım 27.haftada yaptırdı. Doktoru zararlı olmadığını, iki dilim baklavayla eş değer olduğunu söylemiş. Bir yan etkisini de görmedi. Doktorunuzun yönlendirmesine göre davranabilirsiniz sizde🙏🏼😊
Gulcin_ Merhaba benim doktorum tahlil yapıp sonucuna göre karar vermişti herhangi bir durum olmadığı için yaptırmamıştı sizde aklınızda soru işareti kalmasın diye tahlilden sonra karar verin isterseniz
yigitalpinannesi40 Doktorum önce açlık tokluk tahlili ve idrar tahlili vermemi istedi sonuçları iyi çıkınca yükleme yapmaya gerek yok dedi. Bence sizde karar vermeden önce tahlil yaptırın
Merve-97 Symn38 ben yaptırdım simdi bundada yaptırırım yaptırmazsan gebelik sekerı cıksa o daha rıkslı en azından onlem alırım sadece sekerı su oldugu ıcın fazla seker gibi geliyor aslında oturunca 2 3 dilim baklava yiyoruz aynı sey
Gulsum_coskun Symn38 canım benim doktorum ben şeker yüklemesi yapmıyorum çok önemli olmadıkca dedi ayın 24ünde açlık tokluk tahlilime bakıcak sadece sende doktorun ne önerirse onu yap bence zararlı bir şey olsa doktorlar önerip kendini riske atmaz zaten 😊