aslihancvk Bizde bugün 13+5 olduk 🙂 geçen hafta gittiğimde kız gibi dedi bakalım Eylül’de bir daha ki kontrolüm sağlıkla gelsin de kız erkek farketmez hayırlısı neyse o olsun 🤲
babyackgz Ebru222 23+7: 30 4-3: 1 sizin tahmini doğum tarihi 30 Ocak görünüyor son adet tarihine göre ama bebeğin durumuna göre falan değişebilir tabi ki
Ervasevgi Balyanakmom aslında içim çok rahat sanki herşey yolundaymis bisey olmicakmis gibi hissediyorum çünkü çok fazla yanılma oluyormuş bu ikili taramalarda
Dghtas symscn aminnnn inş herkes güzel sonuçlar alsın sağlıkla gelsinler. İkili yaptırdınız mı siz bizim 1 hafta oldu sonuç çıkmadı daha ne zaman çıkıyor merak ediyorum aklım hep orada inş güzel haberler alırız
symscn Dghtas evet bayramdan önce yaptırmıştım bayramdan sonra da sonucu aldım 1 hafta içinde şu an 14.haftaya girdik 😊 sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Tubasahra Balyanakmom 12+2 olduk dün ultrasonda çıkıntı gorudm oğluş geliyor galiba dedi doktor ama.kesin demiyorum 15. Haftada net belli olur dedi . Progestan başladım ve baş dönmem çok fazla arttı 😔
Ozgeknc Tubasahra gece yatarken iç canım ben hep öyle yaptım baş dönmesi yaşamadım bilgin olsun. Bir kere gündüz içtim çok fenaydı bana da inanılmaz baş dönmesi yapmıştı
Ozgeknc Bizde 14 haftalığız. Henüz cinsiyetini öğrenemedik göstermedi kuzum ☺️ İkili testi bende yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorum. Nasipse detaylı ultrason artık 🤗
Tubasahra Ozgeknc Bı sabah bı aksam içmem gerekiyor 😔Bide bu 4. Bebeğim ilgilenmem gereken 3 çocuğum daha var .Yarında devam ederse doktorla konusucam galiba hap olan baş dönmesi yapiormus bide vajinal kullananlar varmış onu sorcam
Balyanakmom Tubasahra aynı iyacı vajinadan alıyorsun canım ben öyle kullandım öyle hem daha etkili hem yan etkisi az ama ondada enfeksiyon olabilir bende oldu
Ozgeknc Tubasahra hımm anladım canım bana da verirken demişti çok fazla yan etkisi var diye ama ben bi hafta günde 2 tane aldım azalınca sonra bire düşürmüştü. Konuş bakalım doktorunla belki fitil olanı verir canım, Rabbim şifa versin bebişlerimizi korusun inşallah 🤲🏻
Af_dmr Balyanakmom zorunlu canım ilk doğumum sezeryan olduğu için. Erken doğum 28 haftalık yapmıştım şuanda erken doğumum var diye riskli gebe grubundayim o yüzden normal doğuma hiç biri yaklaşmıyor.
Ozgeknc Balyanakmom evet nazlı olucak bizimki 😂 17. Hafta tekrar gidicem orda gösterir inşallah bakalım 🤗