Hope8 Tugba_58 Bende de dün öyle oldu sadece sabah hareket etmişti sonra gece baya hareketliydi uyutmadı bile beni bugün iyi Allaha şükür 🙏🏻 bazen pozisyon değiştirdikleri için hareketleri hissedilmiyo ve çok derin bi uykuda oluyolar sen hiç korkma o hareket edicektir 🥰
Hope8 Tugba_58 aynen canım bende de oluyo hatta mesanem doluysa o zaman çok fena oluyo altıma kaçırıcam gibi vuruyo 😂
sedasuzan 67380ipek evet doğru benimde aynı bende 26 +3 ama nerdeyse ara sıra hissediyorum fazla değil doktora sordum ters duruyo oyuzden hissedemeyebilirsin dedi
67380ipek sedasuzan bundan önce gayet iyiydi şimdi zorla hissedyrm 27=3 hafta oldu ayaklar aşığıda DİE sürekli lavaboya gidiom
sedasuzan 67380ipek bende bi ara gayet iyi hissediyordum ama şimdi tek tük arada yani aman bisey olmasında napalim halbuki daha 2 gün oldu doktora gideli bana kalsa 2 günde bir gidicem
Aysgldurmus Tatlı birşeyler yiyin, sonra uzanın dinlenin tekmeler. Benim öyle olunca merak ediyorum hemen Tatlı birşeyler atıştırıp uzanıyorum, sağıma yatınca hemen huysuzlanıp tekmelemeye başlıyor 🤗