Mrvaklynr Snszasla aslında ben de çok zayıf hamile kaldım ve boyum baya uzun spora falan gidiyordum gebelik öncesi karın kaslarım sert sanırım o yüzden hissetmiyorum
Aada Betull43 yok kız güçlenmemekle ne alaka kızım olacak ama geç hissetmen daha iyi boşver şimdiden dönüp duruyor içimde :))))
yasen1 19+6 da hisettim ömrümün en guzel tekmesiydi ozamandan beri dahada buyudukce belirginleşiyor. Cok şükür 🤲🏻 Ilk gebeligim daha hisetmeyenlerde panik olmasin heran bianda tekme gelebilir 😍
Betull43 Mina01 ben bu ay benimkini hiç görmedim ay sonunda ayrıntılı var onu bekliyoruz gitmedik doktora taaa ayın 28 inde görücem yavrumu :(
Esra1992 Bende 15+4 üm 2.çocuğum ufak tefek kıpırtılar var gibi bakalım paZartesi randevum var işallah cinsiyet öğrenirim🙏
Mina01 Betull43 allah izin verirse görürsün canim anlıyorum seni bende çok özlüyorum 2hafta geçince hemen tekrar görmek istiyorum 🤗rabbim sağlıkla kulaklarımıza almayı nasip etsin
Edizinannesii Rukiyesevgili 18+4 te hissettim ve hamile olduğumu ilk defa o gün gerçekten anladım şuan 23+4 üz oğlumla 🌺🤲
Rukiyesevgili Edizinannesii yediğin Farklı besinlere göre dikkat ettin mi protein ağırlıklı beslendiğin Zaman daha hareketli 😃
Rukiyesevgili Betull43 sana bi tüp vereyim her bebek farklıdır tabi benim bebiş mercimek çorbası, et ağırlıklı beslendiğim zaman bir saat sonra kıpır kıpır 😂 et seviyor belli babası kılıklı 😍 sende dene umarım sende de işe yarar 😊 yalnız işe yararsa buraya yaz 😃
Rukiyesevgili Snszasla inanılmaz güzel bi duygu eşim gündüz işte oluyor gecede geç geliyor genellikle tek başıma zaman geçiriyorum bende bugün tam olarak öyle söyledim kendime bebeğimle konuştum çok güzel duygu rabbim herkese nasip etsin 🥰
Edizinannesii Rukiyesevgili valla artık hangi saatlerde ne yiyince nasıl hareket ediyor hepsini öğrendim 😂
Meyragun Rukiyesevgili İlk kez 3 gün önce hissettim.3 gündür sürekli odağım karnım.Ufacık bir harekette hemen elimi karnıma koyuyorum,minik minik tekmeler atıyor.Dünyanın enn muhteşemm hissi 😍 Bu arada 15 haftalığız 🥰
Rukiyesevgili Meyragun ben genellikle uzandığım zaman o da daha rahat ediyor o zaman daha iyi hissediyorum sende nasıl oluyor ?. Hatta bazen sırf beyefendinin rahatı bozulmasın diye işlerimi erteliyorum kalkmıyorum 😂 özellikle sabahları 😍
Meyragun Rukiyesevgili Ben de sırt üstü yattığımda hissesiyorum.Hareketlenmeler hissesiyorum,elimi karnıma koyduğumda tekme atıyo 😍
Rukiyesevgili Girlpowerbabe aslında 12 haftada aşağıdan yukarı doğru yakıyor ya onu ben baya hissetim ve içimde dönüşünü hissetim doktorum da şaşırıyor diyor normalde hissetmemen gerekiyor 😂😍 hislerim kuvvetli sanırım
Girlpowerbabe Rukiyesevgili benim dışardan da gözükmeye başladı videoya alıyorum artık😍 bi sağ tarafta bi sol tarafta hareketleri belli oluyor çok mutlu oluyorum tekmeledikce🤣