Merhabalar güzel anneler ve anne adayları. 28+1olduk ve inanılmaz böbrek sancısı yaşıyorum. Dra gittim sol böbrek te genişleme var denildi. Ama ağrı başlayınca belli zaman sonra sağ böbreğimde ağrıyor. Dr yapılacak bişey yok dedi siz ağrılara nasıl baş ettiniz bir yardım edin lütfen
Böbrek ağrısı
Flamingo44 canım ben bir kaç gün önce böbreğe katater taktırdım grey2 derecedeydi benimki genişleme ve su toplama vardı 32. Haftadan sonra başladı . Yapacak bir şey yok demek nasıl siz ürolojiye gittiniz mi ? Çünkü benim böbrek ağrım doğum sancımdan beter hale gelmişti ve bebeği daha da kanala girmeye zorladı şuan erken doğum riski taşıyorum doktorum böbrek sancısı da etki etti dedi . Bence geciktirmeden iyi bir doktora görünün böbrek şakaya gelmiyor . İnşallah ilerlemeden kontrol altına alırsın 🙏🏻
Byzb1 evet ürolojiye gittim. Üstelik bundan birkaç yıl öncede taş düşürmüştür ilk başta belki yine taştır dedi usg de büyüme görüldü 1.derece denildi banada. Katater nasıl takıldı peki bebeğe bir etkisi oluyor mu
Flamingo44 1. Dereceyse canım bol bol su tüket rabbim yardımcın olsun inşallah ilerlemez . Ameliyathanede sedasyon verilerek yarım saatlik bir işlemle rahimden takıldı bebeğe hiç bir zararı olmadan mesaneden uyandığım da dünya benim olmuştu 😊 ben ikinci derecede doğum sancıların da etkilerse takıyorlar