Miracik20 Arkadaşlar inanılmaz terliyorum sizlerde bu durum nedir acaba normal mi yoksa bendeki terlemede mi sıkıntı var yaşayanlar varsa bilgi verebilir mi ?
gldnn Miracik20 bende oyleyim hormonlar tavan yaptigi. icin olabilir mi diye dusunuyorum bide bu sene gercekten cok sicak :) dusa girmekten biktim diyebilirim su icinde kaliyorum
Pnrbtr Miracik20 ben de öyleyim canım. Eşim gayet normal ama ben terden sırılsıklamım. Her gece zaten yastığım da sırılsıklam. Yazın, hamileliğin son haftalarında olmak gerçekten çok kötü birşeymiş.
Miracik20 Sevdasil bende öyleyim geceleri özellikle su gibi kalkıyorum ama gündüzleride oturduğum yerde terliyorum artık acaba bir sorunmu var diye düşünmeye başladım
suhedaaa Miracik20 hormonlardan kaynaklıyor sanırım ve hiç terlemediğim kadar hamilelikte çok terlemeye başladım. Sabah tüm işlerimi yaptıktan sonra duş alıyorum bide uyuyacağım zaman da duş alıyorum 🤷🏻♀️
Sevdasil gldnn kesinlikle katılıyorum bu sene ayrı sıcak. On defa da duş alsam duştan sonra yine aynı oluyorum. Sanırım üşütüyorum ben şahsen terlediğim vücudum buz gibi oluyor
Miracik20 Sevdasil üşütmemek mümkün değil zaten fark edip kıyafet değiştirdiklerimiz kadar değiştiremediğimizde oluyor hastalanmadan kazasız belasız atlatsaydık şu günleri
gldnn Sevdasil valla hic usutmedim bu sene bedenim. haddinden fazla sicak soguk ortamda bile ayaklarim cok sicak oluyor hayirlisiyla dogursak rahat etsek
1cicek en sicak zamanlar kizlar bende ayni durumdaym ozellikle bazen birden geliyo su gibi heryerm bu seneki yaz imi hic unutmicam sanirm
Emren Miracik20 36. Haftayız ben ömrüm boyunca böyle terleme yaşamadım duşa giriyorum defalarca tam çıkıyorum giyimicem gene aynı