bkartal Cok az vaktim kaldi ama hala kararsizim 🙁 Guzel anlamli bir isim ariyorum.. Yusuf dusunduk ama emin degilim. Icim hic bir isime isinmadi 🙁 Sizce nasil? Sizin sevdiginiz isimler neler?
FeriDee bkartal Yusuf çok güzel isim ailede olmasa koyardım bizde Yiğit koymayı düşünüyoruz. Eymen miraç da güzel isimler
PasaninAnnesi bkartal Yusuf güzel isim ama benimde ısınmadığım bir isim 😊 bizim ki Mustafa Kemal olacak insallah 😊👼
Gozdealpu Eliftotree Ben hep Guşav koymak istiyordum ama eşim Alp diye tutturdu iki ismi kabul etmiyor. Nart diye bir bebek var mahallede Maşallah çok tatlı.
Umrankement Eliftotree kiz bn yigit alp koycam sende yigit koy direk nart tuhaf sanki 😊😊😊 sen bilirsin tabiki
Eliftotree Umrankement haklısın canım 🙈 ama yurt dışında yaşıyorum buraya da uyumlu olmasını bakıyorum 😁😁
Eliftotree GozdealpuGuşav kulağa hoş geliyor seviyorum böyle değişik isimimleri 😃 bu arada bir kişinin daha isminin Nart olmasına çok sevindim nedense 🙈 herkez bebeğimin ismini duyunca garip tepki veriyor bense çok sevdim 😐😊