Nisa_nurr Kizlar hayırlısıyla kızım olucak ve ilk gebeliğim, Allah bilir tabi de ilk gebelik olunca kız çocukları kaçıncı hafta da doğuyor genelde ?
suhedaaa Nisa_nurr hayırlı olsun Rabbim sağ salim inşaAllah kucağına almayı nasip eder. Genelde kız bebekleri erkek bebeklere göre daha çabuk doğar diyorlar ama bence bebeklerin geliş pozisyonuna bağlı bakalım ne zaman gelecekler bende merak ediyorum 🙄
Pnrr06 Nisa_nurr Canım o hiç belli olmaz benimde kız 30. Haftada erken doğma riski vardı kız bebek beklemez gibi şeyler dediler ciğer geliştirici bile vurundum şu anda 36+2 olduk ve doktorum 40. Haftayı bile bekler dedi o hiç belli olmuyor ama genelde 39 dan sonra doğarmış 38+5 gibi falan
Nisa_nurr Mirayse1 kayın validem 36-38 kesin doğurursun diyor da ondan bi sorayim dedim, kızlar erken geliyor diye öyle dedi, annemde ilk hamilelik 40 bulur dedi
Nisa_nurr suhedaaa insAllah sizde bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız, bende erken diye biliyorum ama bazılarından ve annemden duyduğum kadarıyla ilk gebelik olunca geç olabiliyormuş, bende çok merak ediyorum
Nisa_nurr Pnrr06 tövbe estağfirullah kaynanam erken doğurursun 36-38 gibi diyor da, zamanında sağlıklı şekilde doğsun da gerisi önemli değil, sağ salim kucağınıza alın bebeğinizi insAllah
Filiznur Nisa_nurr benim kızım da 38+3 de dogdu yinede belli olmuyor degişiyor şimdi. İkinci kızıma hamileyim bu nasıl olacak bekliyoruz artık