FigenBelinaynceyol Aycaaklan kişiden kişiye değişir canım birde ilk hamilelikle sonraki hamileliklerde de değişiyor ilk hamileliğimde 30.haftadan sonra belli olmustu su an 37+4 deyim 23.haftadan sonra belirginleşmeye başladı
AyeKantar Aycaaklan benimde ilk gebelik 22+4 halen belirginleşmedi😊bende merak ediyorum ne zmn büyicek diye
Hgfen Susamtanesii bu bebekler nerde saklanıyor anlamıyorum bende 19 haftalık oldum hala karnım dümdüz 🙄
Gamzeli Aycaaklan 20 haftadan sonrabelli olmaya baslar ama yinede kişiden kişiye değişir kendimi baz alarak 20 diyorum 😊
Duygu123 Aycaaklan benim normalde de göbiisim lduğundan 😎 ben hala anlamadım çıktı mı çıkmadı mı ama 12 hafta daha 1 kilo aldım. Cevredikler belli olmaya başladığını söylüyor suanda
Ayse1608 Ben 15. Haftadayım genişledim hamile gibi karnım çıkmadı herkes diyormuş git gide nasıl kilo alıyor 🙈
Dua Benimde 14. Haftada çıktı üstelik ilk hamileliğim zayıfım heralde ondan ama tabi ki öyle büyük filan değil normalde hiç göbeğim yoktu şimdi göbek gibi oldu bana 😂 hayatımda ilk defa göbeğim oldu böylece
Narcicegi Ben de kilo almamama rağmen 18. Haftada çıktı öncesinde hiç yoktu resmen 1-2 günde çıktı ama herkesin bünyesi farklı