Hlyadmn KıZlar selammm, bu deterjanı nasıl kullanıyorsunuz ? İlk yıkamada sulandırıp makina gözüne döktüm tortular kaldı makinanın gözünde.. İkinci yıkama da toz halinde dökeyim makina gözüne dedim, onda da aşağıya bile İnmemiş…
Elaninannesii_ Hlyadmn ben bebeğin kıyafetlerini bu deterjanla yıkadım 30 derecede yıkamıştım yada 40 hatırlayamadım ama ben öyle bi sorun yaşamadım programla mı alakalı acaba?
Merve-97 Hlyadmn direk camasırların üzerine serpmeyı denediniz mi Bn oyle yapıyorum granul sabun veya kendim sabun rendeledıgımde birde fazla attığımızda kıyafetlerde sabun artıgı kalabılıyor
Epifenomen Hlyadmn makinen ile alakalıdır, ben de duru granül ile yıkadım bu sorunu yaşamadım. Deterjanların üzerine dökebilrisiniz.
Anguvan Aynısı benim başıma geldi bende kouduktan sonra kontrol ediyorum eger gitmiyirsa çubuk yardımı ile gönderiyorum
Hlyadmn Anguvan ıslatıp döktüğümde yani kullanma talimatında yazdığı gibi koyduğumda topak topak olduğu için gözden aşağıya gönderemedim. Ama ikinci Yıkamada toz halindeyken deneyebilirdim bu şekilde
Merve-97 Hlyadmn yok ben ilk oglumda normal sabun kullandım hep granul ler bukdr cok yaygın degildı kalıp sabun kullandım sıkıntı yasamadım
Hlyadmn Merve-97 bi deneyim o zaman ya.. 1 saattir de makina çalışt boşuna tekrar yıkamama gerek yok dimi sizce aynı çamaşırları ?
Merve-97 Hlyadmn yok yeterli bence temızlenmıstır illaki sıcak su alıyo o bile yeter zaten kirli degildır
Hlyadmn DamlaNur29 Bunu nasıl anlayacağım? Ama diğer deterjanlarda böyle bi sorun ile karşılaşşmamıştım
DamlaNur29 Hlyadmn canım eşine söle vanasını açsın su vanası oluyor makinenin benimki cok tazikliydi eşime kıstırdım azcık
gokcecan Hlyadmn aynı şeyler yaşadım. Bide antalya suyu kireçli 🤦🏻♀️ Çift durulama yapmakla iyi etmişim diyorum. Sıvı deterjan alcam ama. İçeriği temz olabilr de makinemin ömrü kısalcak