maggie Her gün akıntınız oluyor mu benim oluyor ve sinir oluyorum artık kaç kere kültür aldılar idrar testleri yaptılar enfeksiyon falan çıkmıyor ama akıntı her gün var normal mi bu
forever23 maggie benim de var bende doktora gittim ilaç aldım kullandım hatta fitil verdi ama yok aynı devam
buseyusuf27 maggie benımde vardı cok sukur gectı 25+4 🙋🏼♀️ hatta mantarım vardı fıtıl kullndım daha da gerek kalmadı kullnmama akıntımda durdu esıme dıyorm garıp mı acaba durması yok dıyor her vucut degısıklık gosterır dedı esımde saglıkcı olunca 🤲🏻 cok şükür atlattık tüm annelere sabır versın rabbım
urazaslan maggie benimde bazen beyaz katı yada sarı oluyor. İç çamaşır desen sürekli ıslak😣 7 haftalık hamileyim napmalıyım
elisaninannesii Benimde ayni şekilde her gün beyaz akıntım geliyor, doktoruma sordum fitil verdi kullandım ama nafile gene ayni şekilde devam ediyor
maggie urazaslan bebim en başından beri var akıntı 🙄 ama çoğu gebede oluyormuş burada yazılanlara göre
Kbrakblut Akıntının olması normal bir durum . Ancak kokulu ve süt kesiği gibi pütürlü olursa problem diye biliyorum .
Zeynepekr maggie Bende aynı durumu yaşıyorum düzenli idrar tahlili ve kültür veriyorum ne enfeksiyon ne başka bişey yok çok şükür ama akıntı fazla . Boyuna çamaşır değiştiriyorum 🤷♀️