Deletedmom9885 Haftamdayim artık hamile iç çamaşırına geçmem gerekiyo. Ben rahat edemiyorum akıntı vs. Günde bi kaç kere degistirdigim oluyo yani çok almam lazım. Önerdiginiz bir site var mı acaba Kullananlar ? Bide hep düz renk falan ya yok mu daha canlı güzel seyler 😊😊
HlyaHabibezkaya Deletedmom9885 bende hamile iç Çamaşırı baktım yada büyük beden ama o kadar gereksiz pahalı ki. Tesadüf pazarda 3 tanesi 10 liraya %100 pamuk büyük beden buldum ve 90 dereceye atıp yıkıyorum o kadar rahatki. Bence bu tür şeyleri mahallenizde bulunan pazarlardan temin edin.
Gozde Deletedmom9885 pentide hipster külotlardan aldım xl beden hem renkli desenli hem de inanılmaz rahat. Göbeğimi saran sıkı şeyler giymeyi sevmiyorum. Ben de 20. haftamdayım ama ‘biraz fazla kilo’ aldığım için xl çok rahat oldu tavsiye ederim
Deletedmom9885 HlyaHabibezkaya ankara yenimahalledeyim ve burada yeniyim henüz öyle bi pazar gormedim burda
Deletedmom9885 Gozde bende normalde zayıf oldugumdan hamile olunca haliyle sıkmaya başladı bütün çamaşırlarım. En iyisi o duzlere baslamadan büyük beden alsam daha iyi olucak galiba teşekkür ederim 🙂
gizemmm Ben eminönünden aldım Beyaz ve krem renk tavsiye ederim Çünkü akıntı olur kanama olur rengi ayırt etmek için açık renk aldım hep large -xlarge aldım
Deletedmom9885 gizemmm son zamanlarda öyle yaparım olmadı daha yolun yarisindayiz büyicez en azından lohusaykende kullanabilirim ozaman düz renkleri, teşekkür ederim 🙂