MiniKaya Kızlar merhaba 3-4 gündür oğlum az hareketli ptesi doktora gittim normal dedi herşeyi ama ben az hissediyorum hareketini özellikle bu ara sanki böyle yan boşluklarımda hissediyorm sağıma yatıyorum orda hareketlenmeler başlıyor böyle olan varmı ?
Miniklina MiniKaya bende 25+2 yim canım benimde aynı şekilde bu haftalarda henüz hareketleri düzenli olmayabiliyormuş ve bende yanlarımda çok hissediyorum normal yani 🙏🏻🥰
Leylasultn MiniKaya ben suan 28+5 teyim benim kizim da ara ara hareket ediyor ama normal dedi doktorum mesela gunduzleri hic hareket yok aksama dogru kipir kipir🤷♀️ bende ona soyle diyorum gundüzler cuvalamı girdi niye akşamlari😂
MiniKaya Miniklina 23. Haftada aşırı hissediyorm özellikle böyle vajina üstünde çok net hissediyodum tekmelerini ama şimdi öyle net değil bide gece boyu ne yöne yatsam o yanda hissettm özellikle sağımda 😀 bide bu ara böyle bazen çok yukarı toplanıyomuş gibi geliyo zaten öyle olduğunda mide yanmam başlıyor sende varmı cnm ?
Miniklina MiniKaya benimde öyle yavrum hatta bazen o kadar yukarda hissediyorum ki midemi bırak ciğerlerimi söküyor resmen 😂😂
MiniKaya Miniklina hahaha 😀 benim zaten başından beri mide yanmam var ilk belirtim mide yanmasıydı büyüdükçede böyle ara ara hamilelik reflüsü yapıyor 🤦🏻♀️ kayınvalidem diyoki saçı çıkıyodur kızım 😀 dedim anne benim sürekli midem yanıyo bu çocuk çok kıllı olucak ozmn 😀