1gh Selam kizlar benim ilk hamileliğim 32+5 iz ama son bir hafatdir sol bacagim ve vajinanin birlestigi yerde cok fena bi agri var internetten baktim çatı bölgesiymiş ama sadece sol tarafımda var geceleri yatakta dönemiyorum resmen can çekişiyorum tecrübeli anneler varsa bu ağrıyı hafifletecek birşeyler yokmudur bilenler yazsın lütfen💕
M_N_R 1gh Bendede oluyo canim.Vucut kendini doguma hazirliyo.Pelvis kemikleri aralaniyo.Son aylarda normal Agriyi hafifletmek icin yapa bilecegin tek şey bolca dinlenmek.🌸💫
Angel2 1gh kesinlikle doktora bi gözükün . Ben 4 gun oldu dogum yapali ikizlere hamileydim 35. Haftamda gece bacagima ve cati kemiklerime sanci girdi artik normel bisey doguma hazirlaniyo vucut dedim sabah oldu gecti oglen hastaneye bi gidim dedim evimin yakinindaydi birden gittim doktorun yoktu ikiz oldilugu icin dogum haneye gonderdielr orda muane etsin dediler bi gittim sanci cikti 6 cm aciklik cikti kotude degildim kendim gittim tek basima doktorlar apar topar sezrryana aldilar kizdilar bana niye gelmedin diye eşim hasteneye gelene kadar bebeklerim dogmustu cok sukur saglikliyoz evimizdeyiz . Ben dogum sancisinin bacaga vurdugunu bilmezdim vururmus agrilari hafife almayin .
egeninincisii 1gh 😬tam olarak aynı yerde aynı ağrım var 🤦🏼♀️ 😒hem de haftalardır var, geçmiyor. 😬yatakta dönerken, kalkarken çok zorluyor beni.
Damla1995 1gh 5 aydan beri cekiyorum bu agriyi ben 😩😫hafifletemedim dahada artti artik 38 haftalik oldum. Suan adim zor atiyorum deyim sen anla 😖 yatiyorum devamli yastik koyuyorum bacak arama falan anca ole bi rahatliyo ama hareket halinde yine ayni malesef 😩
1gh Angel2 2 gün sonraya randevum var ama İnşaAllah dediğin gibi olmam daha erken benim için Allah büyüktür bakalım😣
1gh egeninincisii seninki kaç aylık? Çokk zor valla yürürken bile topallıyorum Allah yardımcımız olsun😖💕
1gh Damla1995 ayni agri bendede var cok iyi anliyorum Allah yardimcimiz olsun ne zormus cocuk getirmek😩😖😖
Bestmat Damla1995 çok merak ettim ağrunız nezmn başladı ben 18haftalığım uzun zmndır ağrım var kaç doktora gittim olabilir diyorlar ama ağrısı olan bi benim sanırım ..
Tibektas 28 haftalık hamileyim , aynı şekilde ağrım var ve gerçekten artık herşeyi etkiler oldu 😢 bacaklarimin birleşme noktası kalçaya doğru olan tarafı ve belim 😥 bacaklarım ayrik ayrik iki büklüm zorla adım atiyorum
1gh Annemle kaynanama soyledim eskiden buna hamilelik yeli deniyormus annem ayni sekilde bende hamileyken yasamis diyo daha cikmadi o agri benden 😣
Damla1995 1gh kalcayla bir bele giren agrilara yel girmesi denio bizdede. Ama bu vajina ve etrafindaki kemikdeki agri pelvis yani cati agrisindan kaynakli 😖😫