Zeynep_cagdas Mucizem199 valla bence aldırıyor canım hiç kilo almamıştım decavite başladım 1 haftada 2 kilo aldım🙄 şimdi bikça gündür gece yatarken içiyorum bakalım takip edeceğim eğer yine almaya devam edersem başka bir ilaç isteyeceğim
Hanifee1273 Samiraa yapar kan ilacı da alıyorsunuzdur büyük ihtimal . 14. Haftamda başladım doğum kadar devam dedi 38+5 hala devam . Ama kilo yapıyor bence yada iştah açıyor
Mucizem199 Zeynep_cagdas bende 20 haftalığım hiç kilo almadım şimdiye kadar 55 kiloyum bugün aşı oldum sağlık ocağında ve bu ilacı verdi kullanmam için Sabah içtim birtane güçsüz kalıyorum doktor dedi kilo alman lazım bunu ilacı yazdı bakalım bana aldıracak mi🙏😊
Zeynep_cagdas Mucizem199 o zaman sana inşallah aldırır canım 🥰 benim almamam lazım😂 çünkü 60la hamile kaldım şimdiden böyle haftada iki iki alırsam halim kötü 😂😂
Samiraa Kızlar başka bir şey kullanmiyorumyani demir ilacı kullanmıyorum ama siyah prospektüs e baktım içinde çok az da olsa demir var acaba o mu
Mucizem199 Zeynep_cagdas 😂Hamile kaldığımdan beri 55 alamıyorum ya dedim belki bu ilaç aldırır kız göbeğim bile yok dümdüz ebe bile diyor hani göbeğin bebişin ben dedim yok 😂😂20 haftalik olduğum halde hiç göbek yok sanki hamile değilmişim gibi
Zeynep_cagdas Mucizem199 hay maşallah 😂😂 benim hamile kaldığımda da göbek vardı zaten akşama kadar yiyorum da yiyorum göbek oluyor 7 aylık gibi 😂😂 14+6yım. Ben vereyim almayayım, sen de inşallah al biraz canım 😂😂 ayıp oluyor artık öyle şey mi olur dümdüz karın😂
Damalakko Samiraa decavit bende kilo aldırmıyor gayet normal ilerliyorum hatta hala almadım bile onun dışında siyah dışkı yapıyor
Mucizem199 Zeynep_cagdas hiç deme ya canım sorana 5aylik diyorum şaşırıyor 😂😂 çok yenisin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰 Benim kızımın ismi de Zeynep olacak inşallah 🙏😊☺️