fnsckn mikican sachanede en uygun fiyattı ben oradan aldım şampuan losyon ve pişik önleyici krem 😊 yağ yenidoğanda önerilmediği için almadım göğüs ucu kremimi de mustela aldım 🥰
emine86 mikican ilk hamileliğim de mustela ürünleri aldım hala onları kullanıyorum oğlumun cildi hassas pişik kremi hemen etki ediyor isilik falan olduğunda vücut losyonunu sürüyorum hemen geçiriyor. Vucut yağını hiç kullanmadım pişik kremi vücut losyonu el ve yüz temizleme solüsyonu ve sampuaninj kullanıyoruz onlarla devam
Tbusraaa mikican Canım bende herşeyini mustela tercih ettim ama set olarak çok pahalı geliyordu tek tek aldım daha uyguna geldi.
Tbusraaa mikican trendyoldan sipariş vermiştim hepsini bir ara bebek ürünlerinde indirim vardı o dönem almıştım bezi ıslak mendil banyo ihtiyaçları vs 😍
Busraanur mikican Ben set olarak hepsi buradadan aldım canım ayrı ayrı pahalıya denk geliyor ve orjinal ürünler çantasıyla kutusuyla gayet özenli geldi. Içerisinde şampuan losyon yağ ve pişik kremi var.
Sewal35 Eczaneden alın lütfen evet pahalı ama internet sitelerinde sahte çıkıyor ben Trendyoldan detrjan aldım sahte çıktı analize gönderdiğimde öğrendim aman bebeğinize vücudunu kullanıcağınız kimyasalları internetten almazyın allah korusun
Sumru Sewal35 bende trendyoldan deterjan aldım green clean marka siz hangi markayı tercih etmiştiniz ve nasıl anladınız sahte olduğunu
Annem1 mikican bne e bebekten alacagım yarın gidip. İnşallah. Bebanthol pişik kremi dalin şampuan çamaşırları için deterjan falan uni bany alacağım. Arkadaşım yeni doğum yaptı memnun. Ayrıca orda anne bebek bakım çantası da var. İndirime girmiş. 70 tlye özellikle ona bakacağım.
Sewal35 Sumru eşim de vende alerji yaptı doktora gittik deterjan dedi analize gönderdim sonuç sahte ürün ariel di
SerpilG mikican bence yağ daha iyi gaz masajı yapmak için veya banyodan sonra yağladığında rahat ediyor.
AzraMira_ Annem1 bakım yağı massage oil 100mL 58.50, şampuan pompalı 85.50 tL, vitamin barrier cream pişik kremi 100 mL 44.90