Atlasmom Oknsm bendede ayni hafta ayni mm de ama bana sdece 10 gün snra gel tekrar bakalim dedi yat dinlen yada ilac falan vermedi riskli bir gebeligim olmadigi icin mi acaba, progestan falanda demedi sdece takip edelim endise edecek birsey yok dedi
Oknsm Atlasmom peki gittiniz mi 10 gun oldu mu uzamis mi kisaliginiz bana erken dogum riskin var dedi proluton igne verdi progestan verdi magnezyum verdi 26. Haftada her ihtimale karsi ciger gelistirici igne yaptirdi cok sukur 31. Haftaya kadar geldik
Atlasmom Oknsm su an randevuya geldim bakalim birazdan giricem merak icindeyim son durum nedir bakalim 🙏
Atlasmom Oknsm hala 28 cm deymis degisiklik yok dedi 🤷 ama herhangi bi ilaca gerek yok sdece her ay baktirin dedi yatmama istrahata gerek var mi dedim hayir gerek yok dedi
Cvdzde_Aysel Atlasmom yaa sevindim😍🙏🏼inşAllah banada öyle söyler🙁 her ay baktır 28mm birden bire düşer haberin olmaz Allah korusun
Oknsm Atlasmom cok ama cok sevindim canim sende kendini yorma bol bol dinlen allahin izni ile hic bisey olmaz insallah 😊
Atlasmom Oknsm insallah cnim benim cok sagol iyi dileklerin icin hepimz saglicakla kavusalim insallah ❣️