06minigimym Ogi doktorun ne diyor benimki 1 hafta önden gidiyor ama kardeşimin eşimin kafasida büyük 2 haftadan sonrasi riskli diye biliyorum ama
BusraVeli Ogi Canım benimde öyleydi kafası 3 hafta önde ayakları da aynı şekilde ve 35. Haftadayken ultrason hesaplaması 39 gösteriyordu şimdi oğlum doğdu 43 gün oldu gayette sağlıklı maşallah 🙏
Masal10 Ogi merhaba benim bebeğimin önce sürekli 2 hafta önden gidiyordu…şuan 4 hafta önden gidiyor… Doktorum beni tekrar ayrıntılı ultrasona yönlendirdi , baş çevresi ve beyin incelendi çok şükür birşey çıkmadı🤲🏻
Ogi 06minigimym doktor genetik olabilir dedi bir sorun olduğunu söylemedi ama 4 hafta önde olunca ben tedirgin oldum açıkçası😞
06minigimym Ogi o zaman doktorun birşey demediyse sıkma canını belki düzelir bı sıkıntı çıkmasın da sağlıkli olsun gerisi önemli değil.
Papatya011 Hafta ilerledikçe daha net belli olur canım birisi de demişti, bizimde başı önde gidiyordu sonradan yakaladı haftasını diye . Hemen telaş yapma korkma 2 3 haftaya belli olur 🌸
Ogi Papatya011 Doktorum sadece normal doğuma engel olabileceğini söyledi onun dışında birşey demedi inşallah düzelir🙏
Papatya011 Ogi dediğim gibi düzelme imkanı var haftan daha erken canım düzelmezsede sıkıntı yapma sezeryan da bir doğum ve gerekli durumlarda kullanılmalı diye düşünüyorum. Bende normal doğum istiyorum ama herhangi bir aksilik olursa sezeryana da tamam derim. İnşAllah sağlıcakla alırız kucaklarımıza 🤲🏻
Minetnc Benimkide bir hafta geriden gidiyormuş bence bu durumu bilemiyorlar diğer herşeyi normal çünkü
Edosss Benimde 2 hafta önde doktor sadace normal doğumu etkiler bu durum dedi. Bu ölçümler çok büyük farklar değil mm farklar. Bazen genetik olabiliyor. Benim ve eşimin kafa yapısı büyük o yüzden bu konuyu hiç takmadim
Ogi Papatya011 sezeryan olmasını sorun etmem tek dileğim sağlıklı olsun🙏 4 hafta önde olunca biraz araştırdım kafada su toplanması falan oluyormuş onlar tedirgin etti beni ama doktorum buna dair hiç birşey söylemedi.
Ogi Masal10 Benimde bebeğimin her gelişimi 2 hafta onde gidiyordu hala öyle ama kafası 4 hafta önden gidiyor bu hafta