2016 da evlendim ama hamile kalamıyordum benim sağ tüpümün kapalı olması ve sperm hareketsizligi sebebiyle tüp bebek olması gerektiği söylendi. 2018 kasımda eşim askere gitti 6 ay sonra gelince başladık doktora gitmeye ve eylül 23 te iğnelere başladık. 2 Ekim de yumurta toplama ameliyatı oldum. 19 taneden 12 si saglikliydi ancak 6 tane embriom döllendi ama 5. güne kadar gelişim geriliği sebebiyle 3 tane embriom donduruldu. Rahim ve yumurtaliklarimi dinlendirmek için bi süre bekledik ve 26 Kasım transfer yaptık. 5 Aralık ta kanda 169 ile hamile olduğumu öğrendik sorunsuz bulantısız bi hamilelik geçirdim herşey hazır kızımızı beklemeye başladık normal istemiştim, doktorum tüp bebek olduğu için riske girmek istemedi ama ameliyatta kesemi patlatırken alnının sol tarafını çizmiş neyse ki bantlar çıktı ve izi bile kalmamış. 39+3 te 6 Ağustos perşembe günü 13.51 de 3.190 gr 49 cm ile prensesimizi kucağımıza aldık.
Depend çok memnun kaldığım bir ürün yürümek acı verici olabilir ancak ne kadar çok yürürseniz daha çabuk iyilesirsiniz ben 5. gün toparlandım diyebilirim.
Sorularınız olursa vakit bulabildikçe cevaplamaya çalışırım Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Biraz karışık oldu sanırım hakkınızı helal edin.