Hilalokanalkin Kızlar bugün bitane test aldım bulunduğum yerde 1 tane eczane var orda da bitek bu markayı buldum awox erken gebelik testi duyan yapan güzel sonuç alan oldumu ne kadar güvenmeliyim?
Hazalveannesi Hilalokanalkin çok degisik bi test bu hiç bise anlamıyorum ben bunlardan neden erken gebelik testleri almadın ki
Hazalveannesi Hilalokanalkin hımm dikkatli bakınca sanki gördüm orda pembe bi çizgi var o sanirim ve gebelikte var gibi👍
Hazalveannesi T nerdeki benimki daha degisik erken gebelik testi nasıl foto atıyoruz bana tarif et atayım sana ben iki gebeligimdede ondan ogrendim
Hilalokanalkin https://imgyukle.com/ Burdan yapiyosun resmi kopyaliyosun sinra yorum kısmına ypistiriysn
Hilalokanalkin Hazalveannesi canım linki açınca yüklemeye başla diye bir yazı gelecek ona baş resmi seç yükle diyo ona baş sonrada resmin altında iki tane link cikiyo copy diye bi yazı var ona baş sonra bu sayfaya yoruma gel yapistir de.
Hazalveannesi Hilalokanalkin neyse canım çok uğraştım olmuyo sen ne zaman vereceksin peki kanı şimdi varmı yokmu