znurstnKaraca KbraBerker ben badem yağı ve kantaron otu yağı kullanıyorum şuanlık bi çatlağım yok birde bio oil alıcam onada çok iyi diyolar siz ne kullanıyorsunuz kaç haftalıksınız 😊
Thesra KbraBerker Catlak olusumuni onlemenin en basli yeri icerden nem dengesini saglamak gunde 3 litre su tuket canim distanda istedigin yagi kullanabilirsin orjinal zeytinyagi birebir kantoronda cok iyi ama hergun aksatmadan surmen lazim
Thesra KbraBerker Catlak olusumuni onlemenin en basli yeri icerden nem dengesini saglamak gunde 3 litre su tuket canim distanda istedigin yagi kullanabilirsin orjinal zeytinyagi birebir kantoronda cok iyi ama hergun aksatmadan surmen lazim
senaA KbraBerker hindistan cevizi yagi zeytin yagi kullandim catlak kremi kullandimm hergun nemlendirdim catladim. sanki catlamicak gibi dusunuyorsunuz bu kadar bakima ama iste catliyorsunuz. bu kadar hizli genislemeye catlaniyor catlamayanlar cok sansli duymadim catlamayan
KbraBerker znurstnKaraca 16 haftalığım ben lierac ve bebek yağı kullanıyorm onunda lightı vardı sanrm lightı normal yağ gibi değil etkisi nasıl olur bilemedim
YagmurAnnesi Ben bebek yağı ve aktardan aldigim çatlak yagini kullaniyorum. 31. Haftama girecegim şu an için bir şey yok çok sukur. Kişiden kisiye degisiyor bildigim kadariyla kimisinin ki 20. Haftada çatlarken kimisinin ki 35 - 36. Haftada catlayabiliyormus
Aysunaslan89 Mustelanın çatlak kremini kullananıyorum, 37. Haftam bitti hiç çatlağım yok çok şükür 🙏☺
KbraBerker Aysunaslan89 onada çok ii dediler ama şuan lierac kuallnıyorm bitince değiştiricem fiyatı ne kadar sizin kullandığınızın
KbraBerker Benm 2. Hamileliğim ilkinde bebek yağı kullandım sadece karnımın altında bikaç çatlak oluştu son dönem o kadar ama doktorum lieracı önerdi 115 lira 100 ml mi bende internetten 60 a aldm buldm ama çok az ne kadar giderki böyle doğuma kadar dünya krem almam gerek bebek yağının lightı vardı ilk bebeğime kullanmıştm elimde birde o var onuda kullanıyorm fakat ligt ile normal bebek yağı arasındaki fark belli normal bebek yağına mı devam etsem uygun yollu şeylere mi başlasam 🤔
YagmurAnnesi KbraBerker Catlak yagi istedim direk. Kutunun uzerinde hamileler icin yaziyordu. Adı -Akzer- içeriginde badem, kakao, findik, portakal, acibadem, susam, kayisi ve sari kantoran yaglarinin karisimi var. Ozel yaptirmadim hazirdi.
KbraBerker Johnsons baby light oil sprey yazıyor o vardı elimde daha önce light olmayanını kullanmıştm ama bu da aynı etkiyi yaparmı bilemiyorum
Susamtanesii Doktorum pahalı kremlere para verme dedi vazelin çok iyi iş görür iyisini al dedi 🙂 unibabay marka vazelin aldım paraben katkı vs hiçbir şey içermiyor uygun da 15 TL tavsiye ederim
Thesra narcittos Gebeliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren sadece orjinal olan bu marketlerde satılan zeytinyağlarından değil Ege taraflarından gelenlerden çok iyi oluyo ondan hergün duşta yağlanarak üstünde hafif durulanma şeklinde birgün bile aksatmadan sürmen gerekiyor canım ve aynı şekilde 3 litre suyu tüketirsen çatlak olusumunu onluyosun kuzum😍😍😍
SevimErcis Kakao yağı da önerebilirim ☺ Bir de hemoroid için verilen çaylak kremleri de kullanılabilir kızlar çok etkili
KbraBerker YagmurAnnesi anladım genel olarak kullanılan yağlar karışımı sanırım badem yağımıydı kakao yağımıydı tam hatrlamıyprum ama tüylenme yapıyodu araştırıp kullan bnce onu