Mis06 12+2 geçmek bitmek bilmiyor hala çok kötüyüm çok moralim bozulmaya başladı. Sosyal hayata dair hiçbirseyim kalmadı😔
RSelma Bebitomubeklerken 14 oldum bende hala bitmedi ,her sabah uyandığımda belki bitmiştir diye uyanıyorum ama aynen devam ,yanlız degilsin
Bebitomubeklerken Zuve peki o donemde tiksindiginiz yiyecekler olduysa onlari simdi yiyebiliyo musunuz
Zuve Bebitomubeklerken yabas yvas yemeye basladim. Ilk sanki yine bulandiracak gibi oluyordu psikolojikmis o.
Nesomer Bebitomubeklerken 18 haftalığım ara ara devam ediyor arada da birşeyden tiksiniyorum ve kusuyorum ama ilk zamanlara baya baya normale döndüm inş sende çabucak atlatırsın
jotorofikgadin Bebitomubeklerken 13. Ve 14. Haftalarda tamamen bitiyor. Bende çok çektim hiç bitmeyecek sandım çok şükür geçti sabret daha sonra onlar bile güzel geliyo insana 😊
Fatmadeniz benım fazla sürmedi ama çok şiddetli geçtı bugun 10+4 günlüğüz çok şükür 4 gündür kesıldı heralde kişiden kişiye farklı oluyor
Cansummm Bebitomubeklerken herkese göre farklılık değiştirebiliyor 16. Haftamda kesildi ilk 3 ay kötü durumdaydım. Şuanda da sabahları ara ara bulantılarım devam ediyor ama genel olarak çok rahatladım inşallah sende en kısa zamanda atlatırsın bulantı rahatsız edici gerçekten.