rumeysabay Kokosanneee bence normal.ben de 16+6 yım hiç kilo almadım.daha alınacak zamana gelmedik diye düşünüyorum
saramomy Kokosanneee ben 28 haftadan sonra almaya başladım canım dert etme almaman daha iyi bebek beslensin sağlıklı olsun yeter son aylar çok alınıyor ben şu an haftada 1 buçuk kilo almaya başladım mesela
fuzulilerden Bende 16+3 teyim çok aşerdim 6 kilo verdim ve sonradan hiç kilo almadım geçen hafta kontrolde korkmuştum bişey yiyemedim ama gelişimi geride kaldımı diye çok çok sağlıklı çok hareketli bi bebişim var çok şükür 😇
Byzaoz fuzulilerden bende 11+3 deyim. 4kilo verdim bulantidan dolayı. Bende gelisimi geride kalir diye cok korkuyorum bebegim saglikli olsun benim icin kilo alip vermek önemli degil.
fuzulilerden Byzaoz evet sabahları kendimi çok zorlayıp bi bardak süt içtim ama su içsem bile çıkarıyorum 2 haftadır rahatadım bulantıdan çok çektim benim aynı zamanda böbrek taşı sorunumda vardı ilk 3 ay çok zor geçti
Selinodemis01 Kokosanneee canım ben 33+4 oldum hic kilo almadim 4 kilo verdim üstüne ama bebegimin gelişimi kilosu boyu gayet yerinde hic endişe etme
Byzaoz fuzulilerden bende öyleydim. Bayramdan sonra yavas yavas rahatlamistim simdilerde tekrardan baslicak gibi duruyor iki gündür gun icinde fazla bulanti yasiyorum. İnşallah gecer bu durum doguma kadar sürmez. Bebegim etkilencek diye korkuyorum insan sürekli aç kalıyor.
fuzulilerden Byzaoz mide bulantısı ilacı kullanıyorum ben şuan o beni bayağı ayağa kaldırdı ama iki gün içmesem beni hemen etkiliyo bulantılarım hemen geri geliyo uzun süre kullanmak doğrumu bilmiyorum bi kaç güne biticek ilacım doktoruma sorcam tekrar kullanmak istiyorum
Zeynep1122 Kokosanneee ben 6 aylığım hala kilo almadım. Hamileliğin başında verdiğim birkaç kiloyu aldım sadece 🤗