gldnn OzlemmmT bursa devlet hastanesi mustafa altindag pembe mavi aycan kopuz esentepe hastanesi emel altindag ve nese solak
Elifnuur OzlemmmT çekirge doruk hastanesi sühendan benderli tecrübeli yasindan dolayi olgun ve deneyimli samimi sıkı takip eden yakindan ilgilenen mukemmel bi doktor kesinlikle denemeni tavsiye ederim 😊
Mucizem_mmm OzlemmmT pembe mavi hastanesinde olacak nasipse doğumum pandemiden dolayı doğum hastahanesi olduğu için orayı öneriyor ki pembe mavi de daha ağırlıklı olarak doğumları 🍀
Brn16 Mucizem_mmm pmerhaba bende pembe maviye gidiyorum da doğum için bilgi almadım hic siz biliyor musunuz fiyata neler dahil olduğunu
Mucizem_mmm Brn16 valla canım İnan sormadım 😅benim önceliğim yeni doğan yoğun bakımı olduğu için onun hakkında Bilgi almıştım ama yakın zamanda tekrar konuşurum 😅🌸
rabiabzdmr Osmangazi arıtmi hastanesi Güler yıldız. İlk doğumumda onda oldu ikinciye de onda olacak inşallah sen sormadan herşeyi anlatıyor detaycı 5 6 dk rahat rahat gösteriyor bebişi ultrason da elini kolunu bacağını ayağını kalbini suratını tek tek 😊😊
Meryem1316 Jimer Mehmet Aral Atalay çok Güler yüzlü psikolojik olarak rahatlatıyor insanı . Perinatolog zaten kendisi