Oğluşum 39+4 de saat 12.13 de merhaba annecim ben geldim dedi. Evet hanımlar bende 7 ay boyunca bu uygulamada doğum hikayelerini okudum. Olumlu olumsuz bir çok deneyim yaşanmıştı evet ama hep kendi dpğum deneyimime odaklandım ve kendimi korkutmadım son anlara kadar. Gelelim doğumumuza. Sabah 6 civarı suyum geldi. Hemen hastanemize gittik.Sancım hiç yoktu. Açıklık muayenesinde 1 cm açıklık çıktı. Doktorumuz yıllık izindeydi. Mecburen nöbetçi başka doktor ilgilendi. Yatışımız yapıldı. Doktorumuza ulaşmaya çalıştılar fakat saat çol erken olduğundan ulaşmadılar. Yatişımız yapıldı ve doğrudan suni sancı verildi. Ara ara nst bakıldı. Saat 8 civarı sancılar şiddetlenmeye başladı. Tekrar açıklık bakıldı. Değişen birşey yoktu. Saat 10 a kadar böylr devam etti. Saat 10 gibi doktorumuza ulaştılar ve geleceği söylendi. O arada sıcak duş çömelme vs yaptık odamızda 40 dk ya yakın. Ama sancılar katlanmaz olmuştu artık. Dizlerim tutmuyor gibiydi. İstemsiz yere dömelip biryerleri sıkıp destek alıyordum. Kendi doktorumuz geldi yeniden açıklık kontrol yaptı. 8 cm açılma olmuştu. Sancı ile birlikte 9 cm oluyordu. Doktorum hayret etti. Bir iki saatte bu kadar açılma olmasına. Allah yakarışlarımı duydu sanırım. Ama isyan etmeyin dua edin arkadaşlar. Neyde sancı odasında bir süre ıkındık eşimde yanımdaydı. Oda benimle dokuz doğurdu adeta. Her an yanımda oldu. Hastanemizde doğum odasına beyler alınmıyor. Sadece doğum odasında olamadı. Neyse dogumhaneye girdik ve bir süre daha ıkınmaya sarı ogluşumun sesini duydum. Plesanta geldi ve rahmin temizlrnip dikişlerim atıldı. Şu an 5 günlük olduk bile. Sarı kuzumun uyanmasını beklerken bende doğum anımı sizlerle paylaşmak istedim. Allah herkese doğumda güç versin kolaylık versin inşallah. Ve sonrasındasa evlatlarımızı sağlıkla büyütelim. Hepinize sevgiler hanımlar.