Kbrcskn0504 Bayanlar 34 haftalik hamileyim ve 2 gündür ishalim bir türlü düzelemedim su kaybı olmaması için 3.5 litre su içiyorum ama fayda etmiyor nasıl duzelebilriim yardımci olur Musun
anneyimmbeennn Kbrcskn0504 benimde öyle oldu 2 hafta önce doktora gittim bagirsak enfeksiyonu dediler antibiyotik verdi ishal kurutucuymus bebege zararı yok ama sıvı kaybı olur bi an önce git. hafta sonu olduğu için acile gitmek lazm
bilges Kbrcskn0504 canım istersen bı doktora gıt bende bır sefer öle olmuştum acılde iğne yaptılar ve ceşme suyu degıl hazır şu iç bol bol ve ev yoğurdu ye demıştı 😊
SemaOnur Kbrcskn0504 Merhaba benimde bir kaç gün sürdü 32 haftalık hamileyim bende doktora gittim idrar yollarıda enfeksiyon çıktı ilaç kullandım bide ishali gecirecek şeyler yedim patates haşlaması,muz falan yemeyi denedin mi yağlı bir şey yeme bir kaç gün
Kbrcskn0504 SemaOnur Bende de enfeksiyon vardı ilaç kullandı zaten pazartesi kontolum var eğer devam ederse akşam bi acile gidicem suyum da sınırda çünkü şu kaybı olur korkusuyla içtiğim suyun haddi hesabı yok 🙁