Gsgav 40+2 günlüğüm sabah tuvaletten çıkarken sümük topağı geldi içinde kandan daha katı kap kara birşey var ne bu
denizsn Gsgav bende de aynı şekilde dünden beri yoğun geliyor bu sabahki aynı sizin tarif ettiğiniz gibiydi ağrı sancı kasılma vs yok. Rahat olmaya çalışıyorum sizde öyle olun nişanım 2 haftadır ara ara geliyor yani hemen doğum olacak diye düşünmeyin.
ElifOncul Gsgav doktorunuzu arayin Ona gore hareket edin bence. Normalde su gelince hemen beklemeden gitmek lazim ama nisanda oyle degil. Nisani gelip bir hafta dogurmayanlar varr. Sanciniz sık ve şiddetli düzenli değilse bikaç saat bekleyin doktorla görüşün duruma göre gidersiniz
Gsgav Agrım yok şuan doktor da cuma konturole çağırıyordu doğrusu köyde oturuyorum hastane 1 saat sürüyor doktor izne ayrılmış başka bir doktor bakıyor onun numarası bende yok eşim çalışıyor yanım da değil gerçekten çok kötü his ediyorum kendimi
ipktos Gsgav Doktorun neyi bekliyor normal doğmayacaksa sezaryen 38den sonra yapıyorlar. Doktoruna sor yine de canım en iyisini o bilir izindeyse bile açar açmaz mi telefonu