Esra3402 Sadece çözüm istiyorum luften dün akşamdan beri geberiyorum şu an soğuk yoğurtla sakinleştirmeye çalışıyorum başka önerisi olan ???????
deryakuralerturk Esra3402 ben gaviskon kullaniyorum o iyigeliyor ama doktora gidene kadar ilik sut icmeyi dene istersen o da iyi geliyor diyorlar
buseyusuf27 Esra3402 rennei duo cnm adı ılacın bnde yasıyorm mıgde yanması bulantı kusma dun gece uyuyamadım mıgde agrısından bgunde aynı napcm blmyorm 😒
Esra3402 1Heyv evet bende şu an onu bekliyorum beklerken de çözüm arıyorum 😫 bı tane ilaç kullanıyordum daha önce ama adını unuttum şurup şeklindeydi acaba bilen çıkar mı burda mavi gri bı şeydi kutusunda
Nisanduygu Esra3402 günaydın gavisgon mu acaba, muz yemeni tavsiye ederim muz mide yanmasına iyi geliyor benimde yanıyordu taaa boğazıma kadar biber gibi gemde geçmiş olsun inşallah muz iyi gelir birde soğuk süt geçmiş olsun 🌸
Esra3402 Meltem3925 evet rennie Duo ydu şimdi gittim bütün eczaneler kapalı ve ben ölüyorum evde resmen 😭😭😭😭
Nisanduygu Esra3402 ilaçdan önce doğal takviye ile geçiştirmeye çalış canım hemen ilaç kullanma inşallah muz ve süt iyi gelir allahım şifa versin zor valla canından can çıkıyor Allah bir avazda kurtarsın hepimizi🤲🏻💗
Esra3402 Nisanduygu amin çok zor gerçekten ama ne yaptiysam geçmedi ilaç içene kadar agliyodum artık inliye inliye eczaneye gittim aldım hemen içtim şimdi bı tık daha iyiyim
fuzulilerden Mide yanması için gastren duo diye bi şurup kullanıyorum kesinlikle çok çok etkili hiç bişey bırakmıyo ağrı yanma ekşime vs doktoruna danışman en iyisi tabii
Esra3402 fuzulilerden duo aldım sağlık ocağına gittim randevu alın dediler acil dedim 1 gün içinde veriyolar dedi ağlayarak çıktım direkt aldım eczaneden anca rahatladım şu an hala sıcak bı şey içemiyorum tabi ama o yanma geçti gene de
fuzulilerden Esra3402 şurup çok faydalı ben çok dayanamadığım zamanlarda iki kaşık içiyorum ancak fayda ediyo
Esra3402 fuzulilerden evet ben oğlum 10 şişe almıştım baya kotuydum direkt kafama dikiyorum bunda da öyleyim
Esra3402 buseyusuf27 evet aldım bugün Allah’ım nasıl kötü bı şey mide yanması ya of offfff Allah şifa versin herkese
buseyusuf27 Esra3402 amın cnm 😒 bnde ne yaptıysam olmadı ılacta anlık kesıyor bı sure sonra yıne yanıyor ne olck boyle bılmem