MucizemE Sabah uyandığım dan beri hareketini hissetmedim hiç çikolata yedim su içtim sırt üstü yattım sağa yattın sola yattım Yok banamıskn demiyor başka ne yapmam lazım normalde hep hissederdim
asya_zehra MucizemE canim bi tulbent parçasının içine türk kahvesi koy bağla gobek deliğinin üstüne koy kokusunu kipirdarmis insallah hissettirir sana kendini
1987gokce MucizemE canım bende 26. Haftadayim geçen hafta benim bebeğim tüm gün hareket etmedi akşam eşim geldi ağlamaya başladım noldu diye hop bi baktım hareketlendi 😊 korkma doktoruma da sordum normal olabilir dedi.
939918 Bende 26+6 yım dün akşam biraz hissettim ondan Sonra hiç hissetmedim arada oluyor böyle hemen panik yapmamak gerek bence
Cansum1 MucizemE karnını sev seslen ben öyle yapıyorum Bazen duruyorlar uyuyorlardır herhalde 🙂 telaş yapma 25+1 m bnde aynıyız 🙂
MucizemE Emin bu durumda olan ben tek değilim galiba demek ki boşver korkutmayalım kendimizi uyuyorlardır😁
Arzuu Ben de 24 haftalığım. 3 gündür hareket yok🤷🏻♀️ Bi iki kez çok çok minik hareket hissettim sadece
Emin MucizemE benimki hareket etmiyor diyordum ya dün akşam bı başladı vurmaya o vurdukca tuvaletim geldi🤣şimdi de uyandım aynı vurup duruyor açıktı herhalde😀😀