TY123 Merhaba hanımlar 16 haftalık nisan gelmesi olur mu az önce akıntımla beraber hafif sümüksüye benze bişe geldi acil cevap verir misiniz korkuyorum ilk bebeğimi 14 haftalık kaybettim bu ikinci
Cerenn06 TY123 Hayır nişan değildir o yerleşme kanaması olabilir yada başka birşey doktora gidin bence kim bilemez asıl nedenini
Deletedmom417 TY123 dr git acil madem ilki o haftalarda kaybettin simdi vakit kaybetmeden git lütfen inşallah bişey yoktur
EB1661 TY123 sorman bile hata biliyoruzki hamilelikte kanama normal değil sende 30 haftanı geçmemişsinki nişan olsun kötü bi tecrübende var madem nolursa olsun git hem için kafan rahatlasın bi sorun yoksa bile ki inşAllah yoktur
Cerenn06 Mircet kuzenimin 3,5 aylıkken kanaması olmuştu öyle akıntıda değil baya kan gelmişti dr. Çocuk yerleştiği için oluyor demişti o yüzden söyledim
4114eb TY123 doktorun ne dedi kuzum nişan değildir herhalde nişan için pembe hafif kanlı diyolar ama değişebilir tedbirli olmak lazım rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah