Meltem3925 Kizlar sezeryan olma durumum var 35. Haftadayim bebek ters halen. Kacinci hafta sezeryan dogum yapiliyor bilen yardimci olursa sevinirim
Melek-kaim-15 Meltem3925 37. Haftadan sonra doktorunla uzlastigin herhangi bir tarihte haftada yapılabiliyor çok acil ciddi bir durumun yoksa eğer beklemek istemiyorsanız
1Heyv Meltem3925 korkma canım. Bende panik atak vardı düşün. Nefes egzersizi ile rahatlayacaksın. Zaten bebeğin sesini duyduğun andan itibaren ameliyat masasında değilsin gibi hissedeceksin.
Nisanduygu Meltem3925 merhaba bol bol yürü yürüyüş çok önemli rahat ol normal doğum a odaklan inşallah döner kuzenimin 39. Haftada döndü ama çok yürüdü
Meltem3925 1Heyv insallah canim bebegi alsam hersey bitecek biliyorum ama sag salim kurtulacakmiyim bisey olursa yapamazsam nolacak dusuncrleri var elimde degil bunlar yoruyo
Meltem3925 1Heyv zayifim gucsuzum ve normalde sezeryanda yapamam gibi geliyo. Herkes diyo yapan nasil yapiyo diye ama. Ben o gucu goremiyorum niyeyse
1Heyv Meltem3925 Kendini o kadar güçsüz görme bak içinde bir can taşıyorsun, güçsüz olan bunu yapabilir mi sence? Kaç hafta ağrılar çektin, onlar nasıl geçtiyse bu da geçip gidecek. Dur bak bebeğin biraz büyüsün bugünleri unutup 2.yi isteyeceksin. 🥰