Birgunmutlaka Busrakepir bende onu kullanıyorum suanlik bir problemim yok doktorum da devam et ona dedi. INSALLAH da bir sorun olmaz
ipkklmn Busrakepir 29+4teyiz (demir eksikliği olduğu için)ferrum, dvit3, decavit ve norwegian health-omega3 kullanıyorum memnunum. Hepsinden memnunum.
Aloneanqel Busrakepir doktor bana balık yağı içeren bir vitamin verdi. İçinde tüm vitaminler de var. 9 m 10 days vit adı. 75 tl ücreti. İlk haftalardan beri hala kullanıyorum. 2. Doktorum da değiştirmedi devam et dedi. Memnunum
Periliko Busrakepir öncelikle ilac ismi yazdiginiz için tesekkur ederim 7 aydir hatirlamaya calisiyorum 🙈 evet ben kullandim mide bulantisini da kesiyor muhtesem bir takviye. Emziriyorum suan ve 7 aydir ilacin ismini ariyorum çok sagolun ❤
Gunesazra Pregnacare ve efa s1200 balık hapı kullanıyorum demir ilacı ve venatura d3 vit kullanıyorum 👍🏻
4114eb Busrakepir bende durayım fikir edineyim gerçi doktor ne verirse bana da kesin demir b12 ilacı falan vercek ilaç kullanmak istemiyodum hiç ama değerlerin sınırdaydı bayadır tahlil istemiyo kesin daha düşmüştür bebek büyüdükçe bazıları bulantı yapıyomuş ilaçların