Baştan sona sorunsuz geçen bi hamilelik geçirdim şükürler olsun rabbime normal doğumdan çok korkan biriydim nasıl yaparım nasıl doğururum derken doğum günüm geldi çattı sahura kalkacağımız ilk gece saat 12 de ufak ufak sancılarım vardı bu arada 40+6 olmuştum elim kulağımdaydı yani neyse sancım az az gelmeye başlamıştı ilk olduğu için biraz tecrübesizlikte vardı o gece sahur yaptık yattık sabah kalktım sancılarım hastaneye gitmemi gerektirecek kadar sıklaşmamıştı hala pandemiden dolayı erken gitmek istemiyoduk iftardan sonraya kadar dayandım eltilerim sağolsun bir dakika beni yanlız bırakmıyolardı iftardan sonra tamam artık gidelim dedim bebeğin çantasını eşyalarını aldık hastane evimize 10 dakika uzaktı ne olur ne olmaz diye arabayla gittik annemi aradım helallik aldım çok korkuyodum çok ağladım hastaneye vardık doğumhaneye çıktık muayene oldum doktorum suyun azalmış 4 cm açıklık var sabaha kalmaz doğurursun sen dedi sürekli nts ye bağlı kalmak istemiyorum suni de vermiceksiniz dedim kabul ettiler 😂 devlet hastanesi olmasına rağmen özelden zerre farkı olmaya bi hastaneydi şükür yatışım yapıldı ara ara yürüyüp nts ye bağlanıyodum iki defa serum verildi aç kalıp halsiz düşmeyeyim diyeymiş sancılarım artık sıklaşmaya başlamıştı sabaha doğru yatakta kıvranıyodum bi ara hemşireye kocamı çağırın ameliyat olucam normal doğurmak istemiyorum dediğimi hatırlıyorum 😂😂 her gelene ne kadar kaldı diyip durdum saat 9 buçuk civarıydı artık doğumum başlamıştı ebeler çocuk hemşireleri derken odamda 10 kişi vardı hemşirenin bi tanesi sağımda bana yardımcı oldu kaç defa ıkındığımı hatırlamıyorum çok zorlandım son ıkınışımda bana bi rahatlama geldi bebeğin çıkış anını hissedemedim tamam ıkınma bitti dediler kafamı kaldırdığımda yiğidim karşımdaydı artık inanın bana çektiğiniz acıların hepsi yaşadığınız herşey bebeğinizi karşınızda görene kadar onu gördükten sonra ne karnınız ağrıyo ne beliniz ağrıyo ne yorgunluğunuz kalıyo hepsi bi anda bitiveriyo sadece sabırlı olmak gerekiyor biraz o kadar ❤️ Rabbime şükürler olsun Allahım hepinizden razı olsun dedim çok az bi kesim vardı dikişlerim atıldı o ara gözüm hep oğlumdaydı Allahım isteyen herkese aynı duyguları nasip etsin inşallah ❤️
Doğum anından sakın korkmayın bol bol dua edin siz sakin kaldıkca doğumunuz güzel ilerleyecek gazıydı sancısı derken 4 aylık olduk darısı doğumunu bekleyen annelerimizin başına inşallah sağlıkla alın kucağınıza yavrularınızı ♥️ bu arada oğlum 2970 gram 53 cm doğdu sormak istediklerinizi sorabilirsiniz