Sevgigulsen Son adet tarihim 2 nisan yani adetime 4 gün var ama pozitif testler çıktı.. ve değerim 74,74 çok düşük.. kimyasal gebelik olabilir mi bebeğim düşer mi?
hafsa2020 Sevgigulsen cnm benim adetime 4 gün varken 44.5 tu önemli olan 2 gün sonraki artış iki gün sonra 2 katına çıkıyosa inşallah gebesiniz.. 2 gün sonra tekrar kan hcg değerinize baktırın😊
Yarenimm Sevgigulsen değerin çok iyi cnm benim adete 2 gun vardi 24 tu onemli olan düzenli artması 2 gun sonra tekrarlara in testini
MerveSara Sevgigulsen ben 24 lerde öğrendim reglden 1 hafta önce ,şimdi 15. Haftadayım 🤗💕 hayırlı olsun tatlım😍
Sevgigulsen hafsa2020 adetimin geçmesini beklememe gerek yok değil mi ? 5 6 gün bekleyebilecegimi düşünmüyorum 😄
hafsa2020 Sevgigulsen yok yok valla bende sabırsızdım idrar testini yaptığım gün akşamı kan testi yaptırdım sonrasında 2 gün sonra yine yaptırdım 😄😄
Yarenimm Sevgigulsen hayır cnm rahat ol sen döllenmeye alakalı bi durum o 7 gebeligim oldu benim kimi yüksekti kimi düşüktü değerim düzenli artması onemli 😊 sen millete bakma
hafsa2020 Sevgigulsen herşey Allahtan ama bnm değerim 4 gün ken 44.5 ti sizden düşüktü vardır Allahın izniyle😊