Sedahsnerdl Merhaba kızlar şu an 26. Haftamın ortasındayım 60 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum sizce nasıl durumus son 2 ay kala çok mu alırım siz kaç kilo aldınız ??
Eda_zafer_1 Sedahsnerdl 85 kilo ile hamile kaldım 37+2 deyim şuan 103 kiloyum Allahtan boy var kurtarıyorum biraz ilk 4 ay miğde bulantısı çok çektim et e dair hiç bir şey tüketemedim sonradan iştahım çok acıldı durduramıyorum kendimi yemek yiyorum 1 saat sonra yine acıkıyorum hayırlısı ile bi doğursaydım🙏🏻
Deletedmom417 Sedahsnerdl aldı başını gidiyor gittigi yere kadar 31+6 dan sesleniyorum 10 kilo aldim🤫🤫🤫🤫
Aysegul67 Sedahsnerdl ya bende aynıyım 60.5 la öğrendim, şuan 70.5 olmuşum. Bugün sağlık ocağı takibinde hemşireler komple alman kiloyu almışsın dikkat et daha 2-3 ayın var daha fazla alınıyo dedi çok moralim bozuldu 🙄
Sedahsnerdl Eda_zafer_1 boyunuz uzunsa kurtarıcı 😊 demekki herkes ortalama bi 20 kiloya yakın alıyor ben daha 26 dayım acaba çok mu aldım diyorum inşallah doğum sonrası verebilirim bazıları son iki ayda çok alırsın diyor da almak sorun değil inşallah verebilirim doğum sonrasında 😢 sizin de çok az kalmış sağ salim kavuşun bebeğinize 🤗
Eda_zafer_1 Sedahsnerdl boyum 1.67 kurtarıyorum😊evet son iki ay çok yenıyor gerçekten ben 4 haftada 3 kilo almışım ama 1020 gramda bebek almış bebekte son ayda çok kilo alıyor 33 haftalıkken 2020 grdı şuan 3140 olmuş dikkat edin siz yine de ilkse çok değil bence 10 kilo.
Sedahsnerdl Aysegul67 zaten ekstra hamileyim diye hayır hupur yemiyorum ki normal yiyorum yine kendiliğinden alıyorum ne yapayım diyete mi gireyim 😅
Eda_zafer_1 Aada Boyum 1.67 doktor her gittiğimde her geldiğinde kilo alıyosun dio gülüo valla bide bütün tahlillerim temiz iyi çıktı şekerde çıkmadı zaten doğuma yaklaştık sanırım oyuzden bir şey demıo doğumdan sonra sıkı bir diyet yapcam inş🙏🏻
Neslyhn Bugüne kadar kilo ile ilgili en dürüst cevapların olduğu başlık sanırım😉 genelde böyle başlıklarda millet doğuma +1 kilo ile gitmiş oluyor. 25. hafta 8 kilo aldım
Sedahsnerdl Neslyhn zaten doğuma öyle 3 5 kilo alıp gidenler nasıl gidiyor hayretler içerisindeyim 26. Haftadayım 10 kilo aldım ki öyle sürekli yiyen birisi de değilim hamile olmadan önce nasıl yiyorsam aynı yiyorum
Cinarismom 70 ile hamile kaldım 80 kiloyum şuan 32 haftalığız doğuma kadar kaçla bitiricem merak ediyorum 😬
Ygmrymn 36 haftalığım. 6 kilo aldım. Ben 6. Aydan sonra sadece 1 kilo aldım. Son aylar alıncak diye birşey yok. İlk aylarda hamileyim pskolojisiyle abartıp yediklerimin kiloları😂
Eeezgi 17+3teyim 51.4le hamile kaldım 52yim. Ne aldım ne verdim şimdiye kadar ama şimdiden sonra alırım heralde
Humaninannesi20 27+4 üm 66 ile hamile kaldım aşerme döneminde 5 6 kilo verdim şu an 64 üm.Annem de bunun üzerine en fazla 5 kilo alırsın sen diyor bakalım göreceğiz
Zeynep_cagdas 60 ile hamile kaldım 14+6yım 64.8 kiloyum. Hiç iştahım kesilmedi sürekli yemek istiyorum. Doğuma kadar baya alırım diye düşünüyorum. Sonradan vermek zor olacak farkındayım ama durduramıyorum kendimi 🤷🏻♀️
prensesim35 Zeynep_cagdas yok canım emin ol zor olmuyo bn oğlumda 17 kilo aldım 8 doğumda gitti snra zamanla 10 kilo daha verdim anlicağın eski kilomdan 1 kilo daha zayıfladım bebek uğraştırıyo ediyo resmen insan😂