MaviliMaviliMorCicek Mrb arkadaşlar ilk gebeliğim bebek ters duruyormuş,dönmesine yardımcı olabilecek öneriler varmı?
_meltem MaviliMaviliMorCicek benimde ters 36+3 haftalığız ama doktor senin yapabileceğin birşey yok 39 haftaya kadar bekleyelim dönmezse sezeryan dedi
Periliko MaviliMaviliMorCicek Komik gelecek belki ama asagi taraftan muzik dinletilmesi , ışık tutulmasi yardimci olabiliyormuş
Glay1995 MaviliMaviliMorCicek Ftm_bkdmr merhaba instagramda bir eve takip ediyorum onun, sayfasında bununla ilgili paylaşımlar var bi bakın isterseniz. Ebeelifpolatdemiroz
kedilervekaranfil Periliko MaviliMaviliMorCicek bir buçuk ay önce Doğum yapan bir yakınım alttan telefon flaşı tuttuklarını çok hareketlendiğini ve sonra kontrole gittiklerinde döndüğünü öğrendiklerini söylediler 35 36 haftalardaydı döndüğünde
ZeyAk @MaviliMaviliMorCicek bununla ilgili yapabileceğiniz üzgünüm ama bişey yok. Benim kızımda makat gelişliydi bu yüzden de sezeryan olmuştum. Son zamanlar bazı bebekler sancı gelirse onunla birlikte dönüyor ama doktorlar pek o zamanları beklemiyorlar. Bebek iyice büyüdüğü için de dönmekte zorlanıyor son haftalarda. Hakkınızda hayırlısı olsun🙏
SerifeMuzaffee MaviliMaviliMorCicek yapıcak bişey yok canım benimkide tersti 38+5 kendi döndü bebişin keyfine kalmış bişey 😁😅
MehZeyBedir MaviliMaviliMorCicek canım.benimde bebeğim tersti hic bisey yapmadım kendiliginden duzeldi