Btldgan-35-09 38+5 den selamlar güzel anneler 😂 ne gelen var ne giden resmen Doğuramıyorummmm😂😂 Eşim dokuz doğuracak ben doğurana kadar sanırım 😂
Damlabozz Btldgan-35-09 ben oldum 40 haftalık hiç bir belirti yok o gelmezse salı günü suni sancıyla kavuşmayı deniycez gözümde büyüyo salı günü gelmek bilmiyo Bi yandan da dogumu yapabilir miyim dayanabilir miyim içimde tuhaf duygular 🙄😬😂😍
41esra Btldgan-35-09 38+5 iki gün önce sancılarım 100 leri gördü nişan geldi sonra birden bire kesildi herşey tık yok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Btldgan-35-09 Hanifee1273 Günde 20 kereden fazla telefonum çalıyo artık bıktım telefonu kökten kapatmayı düşünüyorum 😂😂
Mlkeclis Biz de aynen 38+5 her gün kasılma var aralıklı gelip giden, kanala yerleşmiş ama ne açılma ne nişan, her sancı da hadi devam etsin diye bekliyorum sonra tık gidiyo😂 bu hafta doğururuz umarım son zamanlar geçmiyormuş :))
denizsn Btldgan-35-09 38+2 1 parmak açıklık var ama bir türlü 2 yapamadık sancı geliyor hıhh diyorum sonra 1 saat sonra bakıyorum turp gibiyim. Nişan geliyor neredeyse 2 gündür ama ortada bebiş yok 🥴
Btldgan-35-09 Babymommm tek istediğim bi süre telefonun çalma sesini duymamak bu günlerde telefon çalınca bana sinir geliyo😂😂