Guler8207 Kızlar selam?? Normal doğum yapmak istiyorum allah kısmet ederse de bu suni sancıyı her şekilde veriyorlar mı anlamadım ya ilk hamileliğim lütfen açıklık getirirmisiniz konuya ???
aliyigidim Guler8207 ben doğuma girmeden doktorla anlaşma yaptım delilik ya 😂 suni almadan 12 saatte doğum yaptım
Babymommm Guler8207 kendi sancınız varsa vermiyorlar ama bazı yerler doğum hızlansın diye kendi sancısı olana bile veriyor
Gokalpozgee Guler8207 canım ilk hamileliğin olduğu için tereddüt ediyorsun anlıyorum ama bebeğin canı ne zaman gelmek isterse sancın kendiliğinden geliyor. Çoğu gebeliklerde sancı kendiliğinden geliyor zaten. Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah 💫
Aliyecapa Guler8207 kendi sancın olursa açıklığında iyiyse vermiyorlar ama suyun aniden gelirse ve ağrın yoksa mecbur veriyorlarmış tabi sezeryan istemezsen
Degisken Benim günüm geçti diye suni sancı aldım.2.5 dakikada bir 30 saniye sancım geliyordu. Epidural den sonra rahatladım .ama açılmam 3cm de kalınca sez.oldum.