ayse_seker Kızlar yarım saat felan önce dizlerimin üstüne düştüm bebeğime bişey olur mu korkuyorum ağrım olmadı düşünce hmn kalkıp uzandım ayaklarımı havaya kaldırdım şimdilik bişey yok gibi ama yinede korkuyorum lütfen yardımcı olun 😟😟 11+0 gebeliğim
musti28 ayse_seker bende düşmüştüm dizimin üstüne balkonu yıkarken ayağım kaymıştı canım ağrın kanaman yoksa korkma 😘dinlen sürekli tadını çıkar hamileliğinin
Merve-97 ayse_seker bende popomun üstüne düşmüştüm doktor cok sıddetlı karnının üstüne düşmedıgın zaman bısy olmaz demıstı
Busemy ayse_seker merak etme canım sağlıklı bir bebekse zaten takla bile atsan düşmez 😌 zaten herhangi bir agrın yokmuş gerekeni de yapmışsın korkma
Deletedmom54 ayse_seker ben de dusmustum hemde karnımın yanını da vurmuştum çok şükür olmadı Direkt karnınıza sert bir darbe almadıkca suyu bebeği her harekete karşı koruyor yastık görevi görüyor Yine de bi ultrasona girin isterseniz içiniz rahat olsun
TeacherrMom Korkma canım çok sert dusmedigin sürece bsy olmaz Allah’ın izniyle sancin ve kanaman yoksa korkma
ayse_seker TeacherrMom dizim ağrıdı sadece karnımda ağrı olmadı dizimin ağrısıda umrumda bile olmadı sadece bebeğimi düşündüm inşallah bir şey olmamıştır 🤲
ayse_seker musti28 yok ama ne bileyim korktum işte bişey olur diye 2 yıl bekledim bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Tkmkleyla Benim bi arkadaşım karnının üstüne düştü bayıldı tansiyondan allahtan bise olmadı çok şükür çağrı merkezinde çalışıyorduk üstelik stresli bi iş Allahn izniyle korkma canım doktora gidersin için rahatlar inslh en kısa zamanda kuzum 🤰😘
Zeynep_cagdas Hiçbir şey olmaz tatlım merak etme çok sert yere vurmadıktan sonra. Çok ciddi trafik kazalarında dahi çoğu gebelik zarar görmüyor. Öyle korunaklı bir yapının içindeler ki… Rabbimin mucizesi🤲🏻
ayse_seker Zeynep_cagdas yok hayır karnımı vurmadım çok şükür direk dizlerimin üstüne oturur gibi düştüm