HKY İyi akşamlar anneler, bu ürünü kullanıp memnun kalmayan var mı? Ya da önereceğiniz başka marka süt sağım makinesi varsa yorumlarınızı bekliyorum
Semaykuntt HKYlansinoh çift sağım kullanıyoruz com ta güzel 2 senedir kullanıyorum su an dyegenim için kullanıyor yengem ne çekim gücünde sıkıntı var şükür ki ne bireyinde gücü çok yüksek mükemmel bir makina
Nur5495 HKY açıkçası ben aldım, teki bozulursa diğerini kullanırım diye çiftli aldım. Her ikisini aynı anda kullanmak zorunda değilmişiz Lansinohtan da olumsuz yorumlar okudum, şimdilik uygun olanı aldım, eğer bişey olursa yenisini alırım artık
HKY Nur5495 aynen lansinoh da çok olumsuz yorum okudum özellikle çekim gücü azalmış filan diye baby plus da çok olumlu yorum var. Baby plus da olumsuz yorum pek görmeyince şaşırdım merak ettim. Diğer markalara göre de uygun açıkcası almayı düşünüyorm ama emin olamadım
Semaykuntt Nur5495 lansinoh gayet iyi olumsuzlar bence titiz kullanım yapmadıklarından canım bir parçası çok önemli onu titiz kulanmadiklarinda deforme yaptıklarında çekim gücünü etkiliyor o yuzden sürekli titiz kullanım gerektiyor com ta memnunum 2 senedir ben kullandım birde şımdı 6 aydır yeğenim için kullanıyor
Nur5495 HKY ben aldım daha kullanmadım, ama memnun kalırım insallah biri bozulursa diğer pompayı kullanırım. İkisini aynı anda kullanmam diye düşünüyorum. Bozulursa da garantisi var, en kötü o zaman yenisini alırım insallah almak zorunda kalmam da bakalım
Semaykuntt HKY olumsuz yorum yapanlara hayretin canım makinayı kullanamdiklarindan öyleler bence ama voltu gücü muhteşem her diyene aldanmayın litfen