Ozne Kızlar 12 haftalık gebeyim 10 bucuk haftalıktan beri içimde bi göz kırpması gibi hareketler hissediyorum sizce psikolojikmi☺️
Deletedmom307 Ozne 16.ci haftamda hissetmeye başladım canim hafif kımıl kımıl 😊 az daha sabret hissedeceksin en güzel hareketleri
[silindi] Ozne 15.haftamda karnıma dokununca seğirme hissettim şimdi 17.haftamdayım arada seğirmeler oluyor 😊
Oyagunaydin Deletedmom307 acaba 15 iken hissedilir mi ki ben bugün içimde bişey oynar gibi bişey hissettim ilk defa oldu 🥰🤲🏻
Deletedmom307 Oyagunaydin bebek suan kasiklarin yukarisinda yerleşik durumda. Elinizi avuc içinizi dedigim bölgeye koyup bi deneyin avucunuzla hissedebilecekmisiniz sirt üstü yatin oyle deneyin
Bebik-19 Canım ben 16 haftada içimde kaydığını hissediyor gibiydim ama net tekmeleri 23 haftada hissetmeye başladım
Hicran_19 Haftada hissetmeye basladım ama ara araydı simdi ise 32 haftadayız hep hissediyorum ve dısardan bile nerde oldugu belli oluyor 🥰
Leylaminannesi Ben de 15 hafta 6 günlük bende hiss etmiyorum sabırsızlanıyorum ve korkuyorum da acaaba hiss etmiyorumsa problemmi var?(