Zehra_27 24 haftalık ken bebek hareketleri nasıl oluyor neler yaşıyorsunuz düzenli hareket ediyorlar mi???
esrAlp Zehra_27 uzanınca daha net oluyıedu şimdi gün içinde de hissetmeye başladım ama çok aşağılarda normal mi hatırlamıyorum ikinci oğlum olacak kısmetse haftaya randevum var inşallah sorun yoktur
annecikk_ Zehra_27 24. Haftamda baya sakinlesmisti geceleri 2 3 oynuyodu korkuyodum bende ama suan 28deyim ve kipir kipir uyutmuyo artik sen dusun🙈💛
Balbrcu Zehra_27 anne hareketli olduğu zaman bebek uyuyor uzanıp oturup dinlendiginiz zaman daha net hissediliyordu benim genelde uyumaya yakın ve bütün gece hareketli oluyor 🐣🌿
Histura Haftadan beri hissediyorum, ilk bağırsak hareketi gibi başladı şimdi karşıdan bile görebiliyorum hareketi , iyice büyüdü göbeğimiz belki o yüzden.
Zehra_27 Bende bi kaç haftadır çok net hissediyorum fakat en son dün değil evvelsi gün çok hareketliydi endişe ediyorum hep oynamayınca
Kmslmsl Zehra_27 genelde cok hareketli uyuduğu zamanlari bile anlıyorum artik ikinci gebeliğim o yüzden belkide genelde yattığımda hissediyorum hareketlerini