Selinn1903 Merhabalar bu haftalarda sizce de erken değil mi benim gibi kuyruk sokumu ağrıyan var mı uyurken bile ağrıyor hatta rüyamda bile ağrısını görüyorum gece bir kalkiyorum belim kopuyor
Eternallove Selinn1903 benimde aynı haftalarda başladı çok uzun sürdü bazen yerimden kalkamadığım zamanlar oldu çok acayiptirki 25. Haftadan sonra karnım çıkmaya başlayınca kendiliğinden geçti. Ama öncesi çok zordu bacağıma vuruyordu bazen yürüyemiyordum
Selinn1903 Deletedmom328 sizin yine baya ilerlemiş hamileliğiniz bebek ağırlaştıgi için olabilir benim neden böyle anlamadım daha 6 haftalik
Fe123 Selinn1903 benimde belim çok ağrıyor sabah kalkınca özellikle hatta şuan bile🙈 yarın doktora gıdıcem soylıcem kalp atışını duydunuz mu
Selinn1903 sweettyy19 Merhaba duydunuz mu kalp atışını benim randevuya saatler kaldı çok heycanlaniyorum
Fe123 Selinn1903 keseyi görmüş arkadaş 10 gun sonra vermiş randevuyu kalp atışı için siz kaç haftaliksiniz
sweettyy19 Selinn1903 doktor 10 GÜN sonra kalp atışı icin çağırdı cnm şuan keseyi gördüm sadece ☺️sabırsızlanıyorum 10 gün nasıl gececek bilmiyorum
Fe123 Selinn1903 bende aynı 6+1 dün bende gittim doktora kalp atışını duydum yeni yeni oluşuyor dedi haftaya cumartesi tekrar çağırdı inşallah sizde çok güzel haberler alır gelirsiniz doktordan sonra yazın kaçta randevunuz Rabbım evlatlarımıza sağlık versin sağlıcakla gelsinler inşallah
Selinn1903 Fe123 Merhaba 5 haftalikla uyumlu dedi doktor keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi doktor.d1 1.23 çıktı d1 ne demek bileniniz var mı acaba