Hilalyusuf Gizemito maşallah kartı alahantasarımdan mı aldınız bnm kartlarda ordan tanıdım 😊https://imgyukle.com/i/urSRuU
Hilalyusuf minikcasper yalan söyleyemicem kayınvalidem bile ilk zamanlar aaa hemen çıkmış karnın maşallah dedi bende dedim anne o şimdilik bebek değil yediğim yemekler 😂😂😂😂
minikcasper Hilalyusuf 😂😂😂 herkesin bünyesi farklı işte ya aman sağlıklı olsunlarda çıkmış çıkmamış belli oluyo ya da olmuyo elbet bigün çıkacak yani😂
Narin Kendine hayran bir hamile😄 bir postta söylemişlerdi sürekli kendinizi atıyorsunuz çok mu beğeniyorsunuz diye o aklıma geldi😄
Serifeisitmir Hilalyusuf kuzum ben 3 Katta oturuyorum asansör daha aktif değil inan merdiven inip çıkıcam diye dışarı girmiyorum senin ko birde 5. Kat 😂😂😂
Hilalyusuf Serifeisitmir benim evimde asansör var 2.katta Oturuyorm babamın evindeyim bayram nedeniyle geldim çatı katından oturuyorlar 5.kat babam diyor kusura bakma biz de asansör yok sana zor gelmiştir diye. 😂😂😂
Serifeisitmir Hilalyusuf peki ya ilerleyen haftalarda ne yapacağız ben şimdi yataktan bile zor kalkıyorum bazen 😂😂
Hilalyusuf minikcasper en önemlisi bu ztn ben hamileliği bile belli olmayıpta 3.5 kilo bebek doğuran gördüm
Dilara9 Resminine bakinca benim de senin gibi göbüsim vardi simdi 40ci haftadayim göbekden önümü görmüyom 😂 ama güzel bi yuvarlak kiz anne göbisim var 🥰♥️Cok özlicem hamileligi ondan tadini cikar kuzummmm🥰
Hilalyusuf Dilara9 hamilelik özleniyor mu ben 1 çocukla kalmak istiyorum ilk 3 ay berbat geçti 10 gün hastanede yattım daha ben bunu doğurmadan eşim 2.çocuğun siparişini veriyor tövbe yarabbi 😂😂😂😂
Dilara9 Hilalyusuf ya bazi anneler özlemiyor cok zor bi hamilelik gecirdikleri icin ama ben 9 ay boyunca cok rahatim cok sükür bu son dönem biraz yordu beni oda normal yani 🥰 ama bence yavruna kardes getir mutlaka yanliz büyümesin ♥️
elkakimmon Hilalyusuf maşallah kuzum hem minnos hem minnacıksin 🥑🙈 Ben yuvarlaniyorum adeta penguen gibi 🦩