Cngul ozlem0643 geçmeyen enfeksiyon var canım yanmalarim çok bir kurtaj geçirdim rahim duvar incelmesi olmuş birde öyle diyorlar başka demirdeydim ankaraya ailemin yanına geldim
ozlem0643 Cngul Hacettepe üniversitesinde Sezcan Mümüşoğlu var muayenesi özel 120 lira civarı ama çok iyi bir doktordur çok menünün kalırsınız maddi manevi
Cngul Prensesimamine ilgilimi kendisi birde ilaçlar tabi kişiden kişiye değişir ama faydalı oluyormu o kadar çok doktor öneriyorlar ama aklım bunda kaldı
Prensesimamine Cngul çok ilgili sana bi abi arkadaş gbi yaklaşır asla doktor egosu tribi yok çok rahatlatır Allah razı olsun ondan mutlaka git öneririm
Damlates Ben bülent hocaya gidiyorum hamileliğimin en başından beri hiç bir sıkıntı yaşamadım aşırı memnunum çok rahatlatıyor bir doktordan önce arkadaş gibi aile gibi yaklaşıyor doğumuma az kaldı hic korkmuyorum sayesinde
Cngul Damlates arkadaşım da öyle dedi çok rahatlatıyor diye ben hamile değilim kurtaj yasadim ama geçmiyor skntilarim güzel muayene edip anlamasini istediğim bir doktor ariyordum arkadaşım çok övdü inşallah bana faydası olur
Cngul Nihatmerve gittim benimle çok güzel ilgilendi çok iyi herşeyi konustuk numarasini verdi hamile olmama rağmen valla çok memnun kaldım çok şükür inşallah ilaçlardan fayda gorurum
Nihatmerve Cngul merhaba rahatsiz ediyorum ama bulent hocanin numarasini aldim demistiniz teli degistirdim numara silinmis siddetli dis agrisi cekiyorum kendisiyle konusmam lazim kontrolume 1 hafta var daha ozel tartisma acacaktim beceremedim mumkunse verebilir misiniz bana numarasini😞