Nisa_nurr Kızlar 33. Haftalık olduk kızımla artık canta hazırlamam lazım, çantanın içinde en önemli şeyler, illa bu lazım olur dediginiz şeyler nedir acaba, yardımcı olur musunuz?
N6gksl Nisa_nurr öncelikle(1) biberon 2)iki kısa gecelik 1tanede pijama 3)tarak 3)diş majun firça sabun 4)terlik 5)resim çekiniceksen makyaj malzemeler 6)büyük bez senin için kullan yan tarafından yırt at3,4 tane gidiyo 7)sabahlık dogumdan sonra üşüme tutyo 8)havlu ve havlu peçete ve kolonya bunlar senin içindi sıra bebişe 1)ilk hemşireye vermeye badi bez tulum eldiven şapka bide ince battaniye bunları ayrı poşete koy üstüne yaz pratik olur 2)10tane bez; omuzluk,muslim bez 3)1 badi 1tulum eldiven şapka bunlar ekstra 4)hastane çıkışı 5)saf islak mendil yada alt temizleme pamuk
Hanifee1273 Nisa_nurr en önemlisi yani temel ihtiyaçlar bebeğe giydirilecek kıyafet ve battaniye ince kalın mevsimine göre ,bez,ıslak mendil anne için hasta bezi pijama yada gecelik iç çamaşır . En temel bunlar ayrıntıya girersen iki bavul malzeme çıkıyor 😂
N6gksl Nisa_nurr ne demek cnm sağlıkla kucağına al bebişini inşalla bnm kullandıklarımı yazdım bn ponpon saç kurutma makine götürdüm kullanmadım ha bide emzirme südyen al cnm bn hastaneden gecelikle çıkmıştım sezeryen olduğum için sen hastaneden giyip çıkmak için kıyafet alabilirsin
Nisa_nurr N6gksl teşekkür ederim onları da koyarım, amin inşallah, Allah bebişinizi analı babalı büyütsün:)
Nisa_nurr N6gksl ben normal istiyorum daha doktora gitmedim pazartesi gidicem 1 aydan sonra o zaman konusucam
N6gksl Nisa_nurr ha iyi isezeryen sedefe korkma bn sezeryen yaptım hiç hisetmiyorsun kendini kasma rahat ol bn korktum kendimi kastım felan