Blackkcat PrBera canım onun bi ayrımı yok bende plasenta previalıyım ama riskli gebelik bölümüne gittim hep fakat doğumu kendi doktoruma gidicem inşallah hatta haftaya perşembe sezeryan günümüz,bu arada Mardinli deilim🙈
PrBera Plesenta ameliyat çizgisine çok yakın ameliyatta kanama olabilir rahim alınabilir dedi doktorum tabi bunlar hep ihtimal yinede insan tedirgin oluyor bu ameliyatı geçirmiş annelerin tecrübelerini ögrenmeyi çok isterim…
iremgun PrBera çok pardon ben tedavi gibi bir şey söylüyorsunuz sandım sanırım siz plasenta previalısınız sezeryan olurken bir sorun yaşar mıyım diye düşünüyorsunuz. Bu kişiden kişiye değişen bir durum oluyor okuduğum kadarıyla çoğu kişi sorunsuz atlatmış inşallah sizin de güzel geçer 🙏
PrBera iremgun ewt dogru anlamışsınız ameliyattan dolayı biraz korku var bende ve dogum yaklaşıyor çok fazla agrım ve baskı var doktor heran ameliyata alabilirim dedi 2 gün sonra degerlendirecek bakalım heyecan ve korkuyu beraber yaşıyorum😔
iremgun PrBera bol bol dua edin. Stres yapmayın sizin için dua edeceğim. Bence hiçbir şey olmayacak çok güzel geçecek. Siz de böyle düşünün ki güzel enerji yollayın😊🌸 inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏