Smgyy Kızlar 23+2 yim 18 haftalıkken ufak ufak hissetmeye başladım şimdi daha cok vuruyor hissediyorum. Sizler bebek daha fazla hareket etsin diye yaptığınız birşey var mı
gupsemnur Smgyy benimde 23 +3 gün içinde çalıştığım için çok fazla hissetmiyorum eve gelip uzanınca çöm hareket ediyor
irva Smgyy Bende 23+2 benim oğlan hep hareketliydi hala da öyle devam.Yani uyuduğu çok nadir.Doktor o yüzden hiç görüntü alamıyor.Hareketleri de baya sert sağolsun sağlam vuruyor.Ekstra bir şey yapmıyorum hareketlensin hepten diye.Canıma okur yoksa.😅
Uykulugebe Smgyy Karpuz yeyince çok hareket hissediyor. Bir de beli tam oturan hatta azıcık sıkan bı hamile pantolonum var onu giydigimde daha net hissedebiliyorum.18 haftalık bu arada
Ozdmrkbraa Ruveydaasker ben düz yatamıyorum ya nefesim daralıyor sanki başım dönüyor çok rahatsız oluyorum 😣
Aloneanqel Ruveydaasker bende şeker var insülin oluyorum şekerli herşey yasak. Bana ne önerirsiniz. Bakliyat şeker karpuz kavun incir hepsi yasak
bbhhrr5289 Elinizle karninizi sevin konusun 😊 tatli biseyler yiyip uzanin bide youtube da mozartin anne karnindaki bebegin hosuna giden bir klasik muzigi var denemek icin acmistim ve ise yaramisti hareketlenmisti 😀