Ecrin23 Kızlar aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba? İdrarda protein kaçağı yüksek çıkıyor 😥
Cnsuyakan Ecrin23 benim böbrek problemim oldugu için hamilelikten öncede vardı hamilelik basinda da vardı protein kaçağı ama tansiyonum normal ödem yok sadece protein kaçağı tek başına risk oluşturmuyor dedi doktorum korkma sende
tuubaeylulanil Ecrin23 benim 771 cıktı cok sınır 300 idi düşünün cok feci bi durum benimki nefrolojıye yonlendirildim bu cuma gideceğiz bakalım napcaz
Safie Ecrin23 benim de 2 tane sonuç çıktı birinde 89 sonuç iyi mi kötü mü bilmiyorum daha doktora gitmedim
irva Ecrin23 Bol bol su tüketmelisin o zaman.Zaten doktorun seni yönlendirir.Tek başına protein genelde böbreklerle alakalıdır.Susuz kalmışsındır belki.Dikkatli ol.
corekotu_1 Cnsuyakan sizin bobreklerinizde ne gibi bi problem vardi acaba? bende ayni durumdayim ama cok endiseleniyorum haftalar ilerledikce. az miktarda da olsa protein bende de cikiyor daha onceden de vardi 😐
tuubaeylulanil Cnsuyakan benim aşırı yuksek coktı 771 idi en son tansıyon ıyı 9-5 10 -5 arası ödem yok cok üzüldüm tek başına sorun olmaz mi dediler
Ecrin23 Kaç çıkıyor sende canım,?neler yapıyorsun nelere dikkat ediyorsun ben bebeğe zarar vermesinden korkuyorum 😥
Cnsuyakan corekotu_1 benim bobreklerimde kistler var cnm o yüzden zaten protein kaçağı vardı hamileliktede var şuan 23 haftaligiz ama doktorum tansiyon ve ödem olmadan birşey ifade etmiyor dedi ama tansiyonunuda takip et dedi
corekotu_1 Ecrin23 canim ben yurt disinda yasiyorum burda degerleri sadece doktor goruyor bize rakam belirtilmiyor. sadece az miktarda protein cikti onemli degil dedi uzerinde bile durmadi
Ecrin23 tuubaeylulanil 24 saatlik idrarda mi çıktı bu kadar? Ben nefrolojiye gittim benimki çok çok yüksek 😥 kaç ayliksiniz
Safie tuubaeylulanil benim sonuçlarda referans değer 150 den büyük olacak yazıyor benimki 89 cikti bir sonuç açıklamaDu 20 gündür falan 300 lu falan bir değer yok o nerde yazıyor acaba
corekotu_1 tuubaeylulanil ayy bana sormamissiniz 3. kisi oluyorum ama cevaplamak istedim iciniz rahatlasin diye. neredeyse bebekligimden beri nefrolojiye gidiyorum ben bobreklerimde sorun var diye. hic endiselenmeyin gebelikte protein tek basina bi anlam ifade etmiyor. yuksek ihtimal bobreklerinizin fonksiyonlarinda bir problem var mi diye bakicaklar. hamilelik acisindan da tansiyonunuz yukselmesin yeterli 🤗
tuubaeylulanil corekotu_1 ya allah razı olsun inşalalh bişey olmaz inan kı bu hafta başında ögrendik 771 i tansıyon ödem yok inşalalh olmaz da erken dogumdan cok korkuyoeum 😞
tuubaeylulanil Ecrin23 tuz hiç kullanmıyordum zaten birde gebelik şekerim var diyetisyenle devam ediyoruz zayıflıyorum her hafta ödem vs de yok allahtan