Sedatasdan Kızlaaarrrr Lierac çatlak kremini kullanan ve memnun olan var mı ya da önerebilceginiz başka bir çatlak kremi 😊😍💙
Nihanozturk Sedatasdan ben dogal kantaron yagı kullandım zeytinyagıyla karıstırılmış 33.haftadayım henüz bisey yok🤷🏻♀️
AyeHakanKrk Sedatasdan merhaba ben çatlak kremi olarak soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı bebe yağı ve zeytin yağını dönüşümlü olarak kullanıyorum. Çok şükür şuana kadar bişey olmadı inşallah sonlara doğruda bişey olmaz
Didtas Sedatasdan ben kullanıyorum yapısı falan baya güzel çabuk yayılıyor daha önce de mustela kullanmıştım lieracın yapısı daha çok hoşuma gitti
Tugraninannesi Sedatasdan ben kayısı tatlı badem kakao portakal bide bi yağı daha vardı 5i karıştırıp kullandım 9. Ayırma girdim doğumuma 10 gün kaldı hiç çatlağım olmadı
Elifelik Tugraninannesi tam olarak neydi kullandığınız çok merak ettim bende frei öl kullanıyorum ama
deletedmom43 Ya ben daha 7.haftadayım ama şimdiden karnım kaşınıyor, göğüslerime ufak ufak çatlak atmış dün gördüm. Badem yağı iyi gelir mi ki. Daha bu haftalarda çatlamaya başlarsam parça parça dökülürüm heralde😁
senaA deletedmom43 cok erken catlamissiniz daha catlarsiniz her gun nemlendirin belki yavaslar catlama azalir
ozgesoy28 Sedatasdan Ben kullanıyorum canım çok memnunum benim çatlaklarımı bile kapattı gibi bişey yaptı çok güzel
Sedatasdan Herkeze çok teşekkür ederim kızlarr deneyimlerinizi paylaştıgınız için 21. Haftadayız faha henüz çatlagım yok ama olmamadı için araştırma yapıyordum hepiniz çok yardımcı oldunuz 😊😘😘😘
senaA Sedatasdan kullandim yine catladim liearac ise yaramadi ona cok buyuk umit baglamistim dogal yaglarda kullandim catladim. o yuzden onerim yok bende bisey ise yaramadi ☺😐
Fhmekrm Lierac öneririm ben çatlamadım henüz şükür 35 haftalık olduk sayılır 3. Tüpü bitirmek üzereyim
Busramurat Fhmekrm benimde kırmızı çatlaklarım oldu ama karnımda felan yok sadece bacaklarım çatladı napsam geçermi sizce yoksa kırmızı kırmızı kalır mı bacaklarım hiç hoş durmuyo
Susamtanesii Doktorum pahalı kremlerie para verme iyi bir vazelin de iş görür dedi 🙂 araştırdım katkı maddesi içermeyen unibaby buldum ve aldım tavsiye ederim
Melegimveben Sedatasdan lierac kullanıyorum kesinlikle muhteşem😍 yağ hissi bırakmıyo kolayca sürülüyor kaşıntım çok vardı bunu aldım ve kaşınmıyorum artık 🤣